RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Firea îl critică pe Burduja: De dimineaţa până seara el avea o problemă doar cu mine / Ea îi reproșează candidatului PNL că nu l-a criticat pe Nicușor Dan

Gabriela Firea i-a reproșat lui Sebastian Burduja că, în loc să prezinte un program pentru Capitală și să critice neajunsurile și neîmplinirile lui Nicușor Dan, liberalul avea o problemă doar cu ea, de dimineață până seară, ea fiind colega sa de coaliție și „nu acest lucru se stabilise la nivelul președinților”. Aceasta a mai spus că în viață totul se decontează și nu crede că rămân așa lucrurile.

Întrebată dacă un loc la europarlamentare ar fi un premiu de consolare, Firea a spus că este o onoare și, dacă va fi eurodeputată, va lupta tot pentru a atrage fonduri europene pentru București, transmite News.ro.

„Colegilor de la PNL nu. Am să îi reproșez doar candidatului lor la Primăria Capitalei care, în loc să prezinte un program pentru Capitală și să comunice în sens critic față de neajunsurile și neîmplinirile actualului primar, de dimineața până seara el avea o problemă doar cu mine, care eram colega lui din coaliție și nu acest lucru se stabilise la nivelul președinților. Dar în viață totul se decontează. Nu cred că rămân lucrurile așa”, a declarat Gabriela Firea, întrebată dacă are ceva să le reproșeze colegilor de la PNL, duminică seara la sediul PSD.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

Apicultorii cer sprijin financiar după ce producția de miere a scăzut cu 13.000 de tone din cauza secetei

Redacția

Înmatriculările de mașini full-electrice s-au dublat în UE. Dieselul a avut o nouă scădere severă

Redacția

VIDEO Zelenski: Duşmanul e în acea etapă în care înfrângerea sa strategică e clară deja. Dar, tactic, are încă resurse pentru a încerca acţiuni ofensive

Redacția
Încarcă...