NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Cultură

Filmul „Câinele Japonez” va rula la Casa de Cultură din Pașcani. Vezi ce evenimente vor mai avea loc în perioada următoare

Poiecție specială a filmului „Câinele Japonez”, primul lungmetraj în regia lui Tudor Cristian Jurgiu la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu” din Pașcani. În perioada 6-7 decembrie, cinefilii sunt invitați pentru a viziona filmul care are ca actori principali pe Victor Rebengiuc și Şerban Pavlu.

Din distribuție mai fac parte actorii Kana Hashimoto, Ioana Abur, Constantin Drăgănescu, Alexandrina Halic și Laurențiu Lazăr.Prețul unui bilet este 6 lei. Bătrânul Costache Moldu, interpretat de Victor Rebengiuc şi-a pierdut soţia, casa şi agoniseala de-o viaţă, în urma unei inundaţii. Întoarcerea neaşteptată a fiului său, Ticu, din Japonia, alături de soţie şi băiat, îi va pune pe amândoi în situația în care trebuie să reînveţe să comunice, să redevină o familie. Costache învaţă să devină un bunic adevărat pentru nepotul lui de 7 ani iar Ticu repară greşelile trecutului. Un film delicat şi tandru despre reconciliere familială.

 Un alt eveniment la care pășcănenii sunt invitați va avea loc pe data de 28 noiembrie, începând cu ora 17.30. Prelecțiunile Casei de Cultură, sesiunea a V-a, „Tinerii de astăzi, față în față cu ecranul. Televiziunea și internetul, provocarea zilelor noastre”. Prezintă biofizician, dr. în bioetică Virgiliu Gheorghe.

  

 Chiar în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie începând cu ora 16.00 pășcănenii se pot bucura de un concert extraordinar intitulat „Regal Vienez”. Spectacolul este susţinut de „Eastern Royal Orchestra” din Sankt Petersburg. Din programul prezentat vor face parte celebre arii special dedicate sărbătorilor de iarnă și vor aduce spiritul Crăciunului mai aproape de pășcăneni. Eastern Royal Orchestra este compusă din 27 de instrumentişti de talie internaţională care vor face să răsune  ritmurile cunoscutului compozitor Johann Strauss. Concertul de la Pașcani face parte dintr-un turneu naţional al muzicienilor de peste hotare care cuprinde 20 de oraşe din ţara noastră. Biletele costă 80 și 100 lei, în funcție de locul ocupat în sală și se pot procura de la Samir Marcu, angajat Casa de Cultură.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

Advertisements

Related posts

Taina Spovedaniei – vindecare pentru suflet și trup

Redacția

Minuni cu moaştele Cuvioasei Parascheva

Redacția

Miercurea Mare, tradiții și obiceiuri. Ziua trădării. Ce nu este bine să faci în această zi din Săptămâna Patimilor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site