RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Fiica ambulanțierului mort la Suceava, mesaj de rămas bun: Am fi preferat să rămână doar pentru noi erou în viață

Fiica ambulanțierului din Suceava, mort din cauza coronavirusului, a transmis joi un mesaj emoționant de rămas bun pentru tatăl ei. Ea spune că în curând urma să fie ziua tatălui ei și că făcuse planuri, care acum nu mai au niciun rost.

Marți, 7 aprilie, am pierdut un om extraordinar din viața mea. Mi-a fost și mamă și tată și cel mai bun prieten, iar acum, din păcate, nu mai e. Mai aveam multe planuri împreună, pe 24 aprilie e ziua lui, iar acum trebuie să îl vizitez din păcate la locul de veci.

Primesc multe mesaje și apeluri, am văzut că e numit erou în media. Cred că nu s-ar fi obișnuit cu titlul ăsta, el e un om modest care nu a vrut să iasă în evidență prea mult. A fost un om corect, cu principii, ura minciuna și și-a dedicat toată viața pentru mine și pentru serviciu. A fost într-adevăr erou, dar e eroul nostru, al familiei și am fi preferat să rămână doar pentru noi erou în viață și să ne bucurăm ca și până acum de fiecare moment.

Am scris aceste rânduri pentru că am fost contactați de presă, însă în momentele astea vrem doar să ne lăsați să îl plângem liniștiți. Cuvintele sunt de prisos acum. Dumnezeu să îl ierte!”, a trasmis fiica ambulanțierului, potrivit Monitorul de Suceava.

  

DIGI24

Related posts

Încă o pierdere uriașă pentru România. A murit actrița Cristina Stamate

Redacția

Facebook s-ar putea retrage din Europa, după o hotărâre a Curții de Justiție a UE

Redacția

Pro Vita Iași: Campanie de strângere de fonduri pentru bursa lunară a 100 de copii și tineri excepționali

Redacția
Încarcă...