NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

”Fii tu mâna care mângâie!” acțiune filantropică pentru bătrânii nevoiași din Mircești și Iugani

Școala Gimnazială ”Vasile Alecsandri” Mircești a desfășurat o activitate filantropică cu titlul ”Fii tu mâna care mângâie!”, activitate care și-a propus colectarea de produse alimentare în zilele de 14-18 decembrie 2020, care, ulterior, au fost distribuite la circa 60 de bătrâni nevoiași și văduvi din cele două localități ale comunei -Mircești și Iugani-în zilele de 23 și 24 decembrie 2020.

Prin generozitatea și iubirea elevilor, părinților și cadrelor didactice, dar și a altor persoane din comună care s-au implicat în această acțiune a rezultat această faptă de milostenie care a adus emoție, lacrimi și mângâiere bunicilor din comunitatea noastră.La fel de emoționant a fost și gestul unui elev din școală care a ales să ofere suma de 500 lei primită în dar bunicilor care au nevoie de alimente și de medicamente.

Pe această cale mulțumim tuturor binefăcătorilor care au înțeles importanța sărbătorii Crăciunului-darul primit se împarte cu aproapele nostru. Dumnezeu să vă răsplătească iubirea și bucuria de a oferi!

facebook/Școala Vasile Alecsandri Mircești

  

Advertisements

Related posts

Urători violenți în curtea unui localnic din Mircești

Marius Parteni

Casa de la Mircești (Iași), locul unde Barbu Lăutaru și Franz Liszt i-au cântat sihastrului Alecsandri

Redacția

Șase clase de la Școala Generală Sirețel au trecut la cursuri online

Redacția
Încarcă...