NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Fiecare român va avea un cod poștal propriu. Vor dispărea codurile poștale actuale

Poșta Română va implementa coduri poștale unice pentru fiecare persoană, care le vor înlocui pe cele existente în prezent, împărțite geografic, pe localități, străzi sau cartiere, a anunțat Valentin Ștefan, directorul general al Companiei Naționale Poșta Română.

Advertisements

“Noi lucrăm la un cod poștal pe persoană. Dacă până acum codurile poştale sunt împărțite geografic, pe localități, sau străzi, sau cartiere, credem că e momentul în care să facem un pas digital important și să ne asigurăm că fiecare persoană are propriul cod poștal şi indiferent unde se află persoana respectivă poştaşul să o găsească şi să îi ducă coletul, dacă optează pentru genul ăsta de livrare”, a declarat directorul Poștei Române. Potrivit acestuia, instituția va crea o rețea de cutii poștale digitale care să permită oamenilor să beneficieze de ridicarea produselor fără să mai depindă de programul poștei sau de programul poștașilor.  “Vom implementa o rețea de cutii poștale digitale care să permită oamenilor să beneficieze de ridicarea produselor fără să mai depindă de programul poștei sau de programul poștașilor. Proiectul este deja în curs de derulare. Noi, ca orice investiție majoră, vrem să o testăm mai întâi și la începutul anului am deschis câteva locații unde testăm acest produs, iar acum suntem în procedură de achiziționare a 3.000 de cutii poștale și 75 ghișee poștale”, a precizat Valentin Ștefan. 

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/posta-romana-va-introduce-coduri-postale-unice-pentru-fiecare-roman-in-locul-celor-pe-localitati-si-strazi-2056341

Advertisements
Advertisements

Related posts

Gabriela Nedelcu, comportament lipsit de respect față de ziariști la o ședință publică

Marius Parteni

Document exploziv din Primărie: AgroComplex nu a plătit în perioada 1998-2001 niciun leu pentru terenul din cuva barajului! (DOC)

Răzvan Grecu

Președintele de ședință despre comportamentul lui Sorin Olariu: „Vă rog! Suntem Adulți! Deja parcă suntem la grădiniță!”

Răzvan Grecu
Încarcă...