NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Fiecare kilometru alergat este de vânzare! Doi pășcăneni uniți pentru fapte bune. Cursa pentru donații, continuă! (FOTO)

Doi tineri, care sunt salvatori la locul de muncă, vin în ajutorul celor care au nevoie de ei, și în timpul liber.  Este vorba de pășcănenii, sublocotenent  Andrei Coman, din cadrul ISUJ Iași şi plutonierul major Marius Buzdugan, Secţia de Pompieri din municipiu. Evenimentul sportiv caritabil intitulat Autism24HCovid19 se va desfășura între 2 și 3 mai, timp de 24 de ore. Anul acesta, pentru prima dată în istoria concursului umanitar, evenimentul nu va mai avea loc pe plaja din Mamaia . Participanţii își vor putea alege traseul de alergare cu respectarea prevederilor legale impuse de situația actuală.

Cei doi ambasadori ai evenimentului, pășcănenii Marius Buzdugan și Andrei Coman se numără printre cei 150 de participanți care se alătură acestei cauze.

Fiecare concurent va alerga câte 100 de km, care sunt de vânzare, 10 lei/km. Banii adunați de cei doi pășcăneni prin donații vor fi repartizati pentru cele patru cauze. Marius a atins deja borna de 500 de km din donații, însă mai sunt necesare fonduri pentru a realiza proiectele propuse.

Cine dorește să doneze pentru kilometrii alergați de cei doi pășcăneni o poate face aici, cu mențiunea de completare în formularul online a numelui unuia dintre celor doi pășcăneni, Andrei Coman, respectiv Marius Buzdugan : https://alergpentruautism.ro/ambasadori/?aid=35. Donatorii vor primi un certificat. Donațiile se pot face inclusiv duminică, 3 martie

Evenimentul va fi transmis online 24 de ore. Startul va fi dat pe 2 mai, la ora 10.00.

Evenimentul sportiv “Alerg 24h Autism Marea Neagră” este organizat de Centrul Psihologic “Marea Neagră”

Organizatorul evenimentului este psihologul Adrian Gemănaru.  Întregul concept este realizat de Centrul Psihologic “Marea Neagră” şi are menirea de a promova dreptul la integrare în comunitate al persoanelor cu dizabilități. Întrecerea se va face pentru realizarea unei platforme de suport emoțional și terapie pentru copiii cu autism care nu pot beneficia de servicii terapeutice în această perioada, precum si pentru finantarea proiectelor : atelier olărit , tenis pentru autism, piano-terapie

loading...
Advertisements

Related posts

Bloc fără apă după o decizia a ApaVital: o familie cu un copil mic s-a mutat la hotel pentru a supraviețui condițiilor inumane!

Irina Gherasim

Iuliana Cosmescu a anunțat că locuința din Topile ridicată din donații poate fi locuită!

Răzvan Grecu

Concurs pentru medici şi farmacişti la Spitalul Municipal Paşcani

Ema Roman
Încarcă...