RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Fetiță de 5 ani implicată într-un eveniment rutier ușor pe raza comunei Todirești!

Un eveniment rutier ușor a avut loc ieri pe raza comunei Todirești. Din informațiile oferite de reprezentanții biroului de presă sâmbătă, în jurul orelor 15.30, Poliția a fost sesizată despre un accident rutier ușor.

“Din primele cercetari efectuate s-a constatat faptul că în accident a fost implicat un autoturism și o minora de 5 ani. În urma accidentului, minora a fost rănită. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauza a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpa, iar cercetările continua pentru stabilirea întregii situații de fapt”, se arată în comunicatul IPJ Iași.

Sunt informații potrivit cărora minora, care nu era supravegheată, a ieșit în fața mașinii. Șoferul a oprit, dar ea s-a lovit de autoturism.

Conform procedurilor, chiar dacă a fost un eveniment ușor, minora a fost transportată în Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal Pașcani, iar de aici, după ce a fost stabilizată, a fost transferată pentru investigații suplimentare către Spitalul Sfânta Maria din Iași.

  

Related posts

Ei sunt infractorii care au comis unul dintre cele mai mari furturi din Iaşi! Preferă să stea ani grei după gratii decât să returneze banii

Redacția

Alertă de terorism în Europa! Au fost arestaţi la Viena mai mulți indivizi care plănuiau să arunce în aer Catedrala Sf. Ștefan, în timpul slujbei de Crăciun

Redacția

O pensionară a furat un inel cu diamante din casa în care tocmai fusese primită în vizită

Redacția
Încarcă...