NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Fenomen îngrijorător. Tot mai multe demisii în rândul angajaților Poliției Locale

În ultimul an de zile efectivul Poliției Locale Pașcani a scăzut cu cinci angajați. Aceștia și-au dat demisia, invocând salariile foarte mici în comparație cu volumul foarte mare de muncă și riscurile la care se expun. Fenomenul este unul cunsocut de șefii Primăriei, care, ca primă măsură de suplimentare a dispozitivelor din stradă, au renunțat la polițiștii locali de la porțile Primăriei. 

„Locul polițiștilor locali este în stradă, să patruleze și să vegheze la liniștea cetățenilor. Din păcate am aflat că sunt mulți care demisionează. Nu știu ce putem face”, susține viceprimarul Vasile Axinte.

Advertisements

 Șeful Polițiștilor Locali susține că demisiile au apărut ca urmare a reducerilor salariale, dar și a suspendării sporului de dispozitiv, din inițiativa fostei conduceri a municpiului. Anul trecut au demisionat patru polițiști, iar în urmă cu două săptămâni încă unul. Organigrama Poliției Locale însumează 42 de locuri de muncă, din care ocupate sunt doar 31. 

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

5 terenuri de sport pe lista de investiții din acest an! 1.852.000 de lei costul total (DOC)

Răzvan Grecu

Primarul s-a arătat deranjat când a fost întrebat dacă dezastrul de la ștrand are legătură cu faptul că firma la care este acționar administrează o piscină!

Marius Parteni

Ludovic Orban: S-au micşorat amenzile, dar le vom aplica

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site