RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Fenomen îngrijorător. Tot mai multe demisii în rândul angajaților Poliției Locale

În ultimul an de zile efectivul Poliției Locale Pașcani a scăzut cu cinci angajați. Aceștia și-au dat demisia, invocând salariile foarte mici în comparație cu volumul foarte mare de muncă și riscurile la care se expun. Fenomenul este unul cunsocut de șefii Primăriei, care, ca primă măsură de suplimentare a dispozitivelor din stradă, au renunțat la polițiștii locali de la porțile Primăriei. 

„Locul polițiștilor locali este în stradă, să patruleze și să vegheze la liniștea cetățenilor. Din păcate am aflat că sunt mulți care demisionează. Nu știu ce putem face”, susține viceprimarul Vasile Axinte.

 Șeful Polițiștilor Locali susține că demisiile au apărut ca urmare a reducerilor salariale, dar și a suspendării sporului de dispozitiv, din inițiativa fostei conduceri a municpiului. Anul trecut au demisionat patru polițiști, iar în urmă cu două săptămâni încă unul. Organigrama Poliției Locale însumează 42 de locuri de muncă, din care ocupate sunt doar 31. 

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Mașinile mai vechi de 12 ani vor efectua ITP anual

Redacția

15 ambulanțe noi pentru județul Iași

Redacția

Proiect în dezbatere: Persoanele juridice și fizice care au construit pe domeniul public fără contracte de închiriere, vor putea încheia astfel de acte!

Răzvan Grecu
Încarcă...