RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Femeie internată cu arsuri grave într-un spital din Iaşi. S-a opărit cu suc de roşii

Femeia a suferit arsură prin lichid fierbinte, după ce a scăpat o oală cu suc de roşii în timp ce fierbea. Potrivit medicilor, pacienta prezintă arsură la nivelul toracelui, abdomenului şi membrelor superioare.

O femeie din localitatea ieşeană Răducăneni a fost adusă în stare gravă la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi, cu arsuri pe 20% din corp, de gradul II şi III. Femeia s-a opărit cu suc de roşii, a informat coordonatorul UPU SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.   „Luni seara (n.r. –  23 august), un echipaj SMURD a intevenit la Răducăneni pentru a prelua o femeie în vârstă de 50 de ani. Pacienta a fost adusă cu o autospecială de tip terapie intensivă mobilă în UPU de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi. Ea a suferit arsură prin lichid fierbinte după ce a scăpat o oală cu suc de roşii în timp ce fierbea. Pacienta prezintă arsură la nivelul toracelui, abdomenului şi membrelor superioare circular pe aproximativ 20% suprafaţă corporală, de gradul II-III, fiind şi cu halenă etanolică”, a explicat medicul Diana Cimpoeşu.   După ce a fost stabilizată, femeia a fost internată la Clinica de Chirurgie Plastică şi Reparatorie din cadrul Spitalului Sfântul „Spiridon” din Iaşi. 

adevarul

Related posts

392 de cazuri noi de Covid-19 în ultimele 24 de ore, în România

Redacția

Amănunte despre femeia din județul Iași, care a murit în urma infectării cu flurona

Redacția

Angajații Spitalului de Urgență Suceava, educați cu forța. Trimiși la cursuri să învețe să fie politicoși și empatici cu pacienții

Redacția
Încarcă...