NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Femeie gravidă, transportată de urgență la spital! A fost bătută cu bestialitate

 

O tanara din judetul Iasi a ajuns de urgenta la spital dupa ce a fost batuta chiar de catre propriul concubin. Aceasta s-a ales cu mai multe traumatisme si contuzii si a avut nevoie de ingrijiri medicale de specialitate. Totodata, de precizat este ca pacienta era insarcinata.

  

Medicii au supus-o unor controale mai amanuntite, pentru a fi siguri ca aceasta este in afara oricarui pericol. 

„In cursul zilei de sambata , la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi a fost transportata o tanara in varsta de 28 de ani, din judetul Iasi. In momentul in care a ajuns la unitatea medicala, s-a constatat ca pacienta a fost implicata intr-un conflict violent, fiind victima unei agresiuni fizice. Pacienta prezenta traumatism cranio-cerebral, traumatism toraco-abdominal, contuzie la membrele superioare bilateral. De mentionat este faptul ca pacienta prezenta sarcina in evolutie, de 12 saptamani, si ca este vorba despre un caz de violenta domestica”, precizeaza medicii Spitalului „Sf. Spiridon” din Iasi.

 

sursa www.bzi.ro

Advertisements

Related posts

Scandalul termometrelor a speriat magazinele alimentare. Angajat: „Temperatura nu se mai ia, când s-a făcut, ne-a sărit lumea în cap!”

Redacția

COVID 19 face un pas înapoi la Iași: niciun mort, doar cinci pozitivi confirmaţi, paturi goale în spital

Redacția

Judeţul Iaşi este pe locul IV în ţară după numărul noilor cazuri de coronavirus

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site