NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

O femeie din Ruginoasa acuză că a fost sechestrată şi bătută de un bătrân de 89 de ani

O femeie de 45 de ani din Ruginoasa, acuză că ar fi fost sechestrată şi lovită de către un bătrân pe care obişnuia să îl ajute cu mâncare.

Elena Panciuc spune că în cursul zilei de joi, 12 martie, a mers la bătrân acasă pentru că acesta o rugase să îi pregătească ceva de mâncare. Spre seară, când a vrut să-l sune pe soț să plece spre locuința sa, bătrânul i-a aruncat telefonul și a lovit-o, după care a încuiat uşa de la intrare. Peste noapte, femeia a fost nevoită să rămână acolo.

“După ce m-am întors din oraş de la cumpărături, m-am întâlnit cu Ilie Chitic care era la poartă și care m-a chemat la el. Cu ştirea soţului, mergeam şi îi duceam tot timpul mâncare, mai stăteam de vorba cu el. După ce i-am făcut de mâncare, am vrut să plec acasă, să-l sun pe soţul meu. El nu m-a lăsat, m-a încuiat în casă, m-a trântit jos şi m-a bătut, m-a lovit cu o cratiță în cap să nu plec acasă. Peste noapte am rămas acolo”, a declarat Elena Panciuc.

  

Văzând că soţia lui nu s-a mai întors acasă, a două zi,  Gabriel Panciuc, a mers la locuința bătrânului, de unde şi-a auzit soţia strigându-l din casă.

Advertisements

Acesta a sunat la Ambulanţă şi la Poliţie, care au scos-o pe femeie din locuinţă, acordându-i îngrijirile medicale de care avea nevoie.

“În seară aia am sunat-o, dar telefonul era închis. A două zi am mers să o caut. Știam că a fost plecată la Paşcani şi m-am gândit că o fi trecut pe la moş Chitic.  Am mers acolo. Poarta era deschisă, dar uşa era încuiată. Am bătut în uşă, dar nu a răspuns nimeni. Până la urmă am auzit soţia care mă striga. Bătrânul a ieşit afară şi m-a întrebat ce caut pe proprietatea lui. Eu am ieşit în stradă şi am sunat la SMURD şi la Poliţie. Am mers la Paşcani şi apoi la  Iaşi, s-au făcut constatările necesare. Am depus plângere, dar văd că nu se ia nicio măsură”, a declarat bărbatul.

Menționăm că Elena Panciuc are un certificat medico legal, care atestă loviturile primite și în care este stipulat că necesită 8-9 zile de îngrjiri medicale pentru vindecare.

Conform Poliţiei, cei doi s-au bătut reciproc, pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice.

Advertisements

 “La data de 13 martie, a.c., poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că o femeie ar fi fost agresată fizic. S-au efectuat verificări, ocazie cu care s-a stabilit faptul că femeia ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu un bărbat de 89 de ani, iar pe fondul consumului excesiv de alcool, între cei doi s-ar fi iscat o ceartă şi s-ar fi agresat reciproc. Victima a fost transportată la spital, având nevoie de îngrijiri medicale, iar poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violențe, urmând ca în funcţie de evoluţia stării ei de sănătate, să se dispună şi alte măsuri”, ne-a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Două nume noi pe lista „Most Wanted“ din Iaşi

Redacția

SOFERII vor fi OBLIGATI sa dea din nou examenul pentru permis! Motivul este incredibil, vezi daca te incadrezi

Redacția

Alertă de gradul 0 în lumea interlopă din România. Justiţia şi-a dat acceptul ca interlopii Corduneanu să afle martorii cu identitate protejată care i-au „turnat“

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site