NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Femeie ce pretindea că este medic estetician și făcea operații în București, prinsă de Poliție

O femeie care pretindea că este medic estetician și făcea intervenții de chirurgie estetică a fost depistată de poliție. Joi dimineață, anchetatorii au făcut trei percheziții în București, dar și în  județul Constanța în acest caz.

„În fapt, Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că o femeie, care ar pretinde că este medic, efectuează intervenții chirurgicale minim invazive în domeniul estetic.
Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că persoana în cauză, fără drept de liberă practică pe teritoriul României, cu sprijinul unor alte persoane, ar fi închiriat spații de tip cabinet medical, în care efectua proceduri de microchirurgie estetică.
Persoanele urmează a fi conduse la audieri la sediul Serviciului Investigații Criminale din Poliția Capitalei”
, potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei.

De asemenea, vor fi audiate mai multe persoane care ar fi fost induse în eroare și astfel au solicitat și au fost supuse unor intervenții de acest tip.

digi24

  
Advertisements

Related posts

Un tânăr, care își caută bunica dispărută. Oferă 5.000 de euro recompensă pentru a o găsi!

Redacția

Grup de turiști salvat azi noapte de Salvamont Neamț, de pe masivul Ceahlău

Redacția

Tânăr aproape dezbrăcat de doi polițiști și un jandarm, după ce a refuzat să se legitimeze: „De ce vă bateți joc de om?”

Redacția
Încarcă...