RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Update: A fost identificat cadavrul găsit în râul Siret. Este vorba de o femeie din Pașcani (FOTO)

Cadavrul găsit astăzi în râul Siret a fost identificat. Este vorba de o femeie în vârstă de 53 de ani din Pașcani. Autoritățile au fost informate despre dispariția ei, în luna noiembrie 2021. Femeia a fost identificată de către sora acesteia.  

”Astăzi, 3 ianuarie, în jurul orei 11.00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că a fost observată pe albia râului Siret o persoană care pare a fi decedată. Polițiștii au identificat cadavrul, este vorba de o femeie din municipiul Pașcani. A fost dispusă efectuarea necropsiei și întocmirea unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii de ucidere din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt. Au fost revocate formele de urmărire emise pe numele femeii, a cărei dispariție a fost sesizată la începutul lunii noiembrie 2021, de către familie”, ne-a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași.

Știre inițială: Descoperire macabră în râul Siret, lângă Pașcani. Cadavrul unei femei  a fost găsit de un trecător, astăzi, în jurul orei 11,00, care a sunat la 112 și a alertat autoritățile. Se pare că femeie s-a înecat. Cadavrul era agățat în vegetația de la mal.

La fața locului au sosit mai multe echipaje de la Poliție, Criminalistică și Pompieri. Oamenii legi fac cercetări pentru identificarea persoanei.

  

Vom reveni cu mai multe detalii!

Related posts

Patru poliţişti loviţi sau ameninţaţi cu moartea de un bărbat escortat la Institutul de Psihiatrie

Redacția

Recoltă de șoferi bețivi pe drumurile de țară. Unul avea o alcoolemie spre 3 la mie

Redacția

Furt din curtea unui hotel din Târgu Frumos, unde erau depozitate materiale de construcții

Marius Parteni
Încarcă...