NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Femeia dispărută a fost găsită legată fedeleş, pe un câmp, după 2 zile

O femeie dată dispărută de două zile a fost găsită, pe un câmp, legată fedeleş. Ea le-a spus poliţiştilor prin ce chinuri a trecut, iar cel care a batjocorit-o de mai multe ori ar fi chiar nu localnic.

În timp ce o căutau pe femeia dispărută, politistii din cadrul S.I.C. și S.P.R. nr. 7 Darabani au descoperit-o pe femeie pe raza localității de domiciliu, aceasta având mâinile legate la spate și prezentând urme de violență la nivelul feței și corpului.

Din discuțiile purtate cu femeia, care se afla într-o stare vădită de agitație, s-a putut stabili că un barbat din localitate a condus-o pe un teren viran, împotriva voinței sale si in timp ce se afla pe câmp a imobilizat-o, ulterior întreținând cu aceasta mai multe raporturi sexuale normale, împotriva voinței ei.

„În cauză se continuă cercetările pentru savarsirea infractiunilor de lipsire de libertate, lovire sau alte violente si viol, precum si în vederea depistării autorului și dispunerii măsurilor legale ce se impun față de acesta”, informează.

OBSERVATOR

loading...
Advertisements

Related posts

Trenul Iași-Timișoara, blocat câteva ore în zona Frasin-Câmpulung. Inundațiile au rupt legătura cu Ardealul

Redacția

O modificare a Codului rutier în favoarea conducătorilor auto

Redacția

Ieșean potolit după gratii după ce și-a sechestrat iubita și i-a distrus bunurile

Redacția
Încarcă...