RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Felix Guzgă a fost numit astazi noul prefect al judetului Iasi

Fost jurnalist, acesta a ocupat, în trecut, funcția de purtător de cuvânt al Prefecturii Iași, iar în ultima perioadă a fost șef al Cancelariei Prefectului de Iași. Depunerea juramantului a avut loc in institutia Prefectului, in prezenta mai multor angajati din cadrul Institutiei.

După depunerea jurământului, vizibil emotionat noul prefect a declarat că prioritatea o reprezintă organizarea alegerilor locale și europarlamentare, precum și continuarea proiectelor de la nivel local.

Felix Guzgă – Prefect Județul Iași: „Este o mare onoare si o responsabilitate in egala masura sa fiu numit de Guvernul Romaniei in functia de prefect al judetului in care m-am nascut si in care locuiesc. Urmeaza o perioada foarte plina din punct de vedere al activitatilor curente, cat si in ceea ce priveste organizarea alegerilor. Sunt convins ca impreuna cu colegii din cadrul institutiei, dar si cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne vom face totul ca organizarea sa fie fara cusur”.

Felix Guzga a fost felicitat si de fostul prefect al judetului, Bogdan Cojocaru care i-a urat succes in noua functie de conducere.

  

Bogdan Cojocaru – fost prefect județul Iași: „Pe domnul Guzga il cunosc de foarte mult timp, am lucrat impreuna, a fost director de Cancelarie in acesti doi ani si 4 luni, îi urez mult succes. Este un om care cunoaste institutia prefectului, cunoaste activitatile pe care trebuie sa le desfasoare si sunt convins ca alaturi de echipa de profesionisti din Prefectura, profesionisti din cadrul institutiilor democrate si mai ales din cadrul structurilor MAI va reusi sa fie un prefect foarte bun”.

Felix Guzgă a fost numit în funcția de prefect al Iașului după ce Bogdan Cojocaru, care este și președintele PSD Iași, și-a anunțat candidatura din partea acestui partid la președinția Consiliului Județean.https://telem.ro/felix-guzga-numit-noul-prefect-al-judetului-iasi/

Related posts

Centrul Antigrindina este ca o umbrela sparta

Redacția

Comisia de Urbanism din cadrul CL are un nou președinte

Marius Parteni

Autobuzele electrice ar putea ajunge la Pașcani anul viitor, din cauza cererii mari de pe piață

Răzvan Grecu
Încarcă...