NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Fără suflet: Un bărbat din Vânători și-a lăsat soția să moară de frig pe marginea unui drum!

O femeia de 69 de ani din comuna Vânători a avut parte de o moarte chinuitoare. Ea a fost găsită fără suflare la câteva sute de metri de casă, de către bărbatul său, cel care se pare a și abandonat-o acolo.

 

Tragedia s-a petrecut în noaptea de 16/17 februarie. Soții Vasile și Ileana Muraru au fost în seara zilei de 16 februarie la niște vecini. După câteva ore petrecute acolo, unde s-a consumat și alcool, aceștia au pornit spre casa lor. Au mers pe o cărare din pădurea ce ducea la casa lor din deal. Bărbatul a pornit primul spre casă, după care soția Ileana.

  

Acesteia i s-a făcut rău pe drum și a căzut din picioare. Un nepot care o însoțea a mers să îl cheme pe Vasile să o ajute să se ridice. Omul a venit, dar nu a reușit. S-a întors în casă unde ar fi adormit.

Nepotul celor doi a mers din nou să îl cheme, dar bărbatul i-a adus femeii o plapumă să se învelească. Femeia a decedat în acel loc după șase ore de chinuri. În tot acest timp a încercat să trăiască. Cazul este unul revoltător ținând cont de faptul că mai multe rude anunțate nu au intervenit pentru a o ajuta pe femeie și nimeni nu s-a gândit să anunțe Poliția ori Ambulanța.

Abia în jurul orelor 03.00 ale zilei de 17 februarie bărbatul s-a întors la femeie după ce s-a trezit din băutură și a anunțat autoritățile. Totul a fost în zadar, Ileana Muraru înghețase de frig și cel mai probabil a suferit un infarct. Poliția și medicii de pe ambulanță nu au putut decât să constate decesul.

Familia femeii se pregătește acum de înmormântare. Cei doi fii care se aflau la muncă în străinătate s-au întors acasă să o înmormânteze. Ei refuză să creadă că mama lor a decedat pentru că a băut, afirmând că lua pastile pentru inimă și cel mai probabil ei i s-a făcut rău când se întorcea acasă. Așteaptă mai multe lămuriri de la tatăl lor și de la Poliție.

 Despre moartea femeii se vorbește în toată comuna. Oamenii care au cunoscut-o au spus că era o persoană de treabă, care își vedea de viața ei.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Bătaie în plină stradă la Pașcani. Spiritul civic la pământ, nimeni nu a intervenit sau nu a sunat la 112 (VIDEO)

Răzvan Grecu

Tânăr salvat în ultimul moment din ștreang. A vrut să-și pună capăt zilelor în toaleta unui bar din Pașcani (VIDEO)

Marius Parteni

Profesorul de istorie implicat în accidentul de pe strada Ștefan cel Mare consumase alcool. Etilotestul a indicat o concentrație alcoolică de 1.19 mg/l alcool în aerul expirat

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site