NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Fără gaze naturale mâine, în suburbia Lunca

Alimentarea cu gaze naturale va fi sistată mâine la consumatori de pe mai multe străzi din cartierul Lunca, municipiu Paşcani. În vederea efectuării unor lucrări specifice la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, alimentarea cu gaze naturale va fi sistată începând cu ora 10.00 până la ora 16.00, pentru consumatori de pe 21 străzi.

 

 

1 Mai;

9 Mai;

Alexandru Odobescu;

Aprodu Purice;

C. Brîncoveanu;

Dealu Spirii;

Despina Doamna;

Dobrogeanu Gherea;

Emil Racoviţă;

Garabet Ibrăileanu;

Grigore Ghica Vodă;

Mihai Viteazu;

Movila lui Burcel;

Plopilor;

Popa Şapcă;

Preda Buzescu;

Tămăduieni;

Vasile Lupu;

Unirii;

Abator;

Vîntului.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 16.00.

„Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie)”, conform unui comunicat de presă.

 

{jcomments off}

loading...
Advertisements

Related posts

Serviciul de iluminat public, un pot de 28 milioane lei, este vizat de două asocieri! Licitația este suspectă

Marius Parteni

În noul plan al Guvernului mult promisa autostradă Iași – Târgu Mureș va dispărea din peisaj. În locul acesteia va apărea un drum expres, adică o șosea de circulație rapidă

Redacția

Persoanele fizice nu vor putea deţine mai mult de 100 ha teren agricol

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site