NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Fapte, nu Vorbe! Șefii Primăriei promit și în 2019 modernizarea locurilor de joacă

Administrația locală anunță astăzi că din 11 martie 2019, încep lucrările de amenajare a locurilor de joacă. Într-un comunicat de presă remis redacției, ne este explicată strategia primarului Dumitru Pantazi, legată de aceste obiective, pentru anul 2019.

Dacă în ultimii ani reprezentanții instituției alocau sume de bani în proiectul de buget pentru demararea lucrărilor, acum par deciși să treacă la treabă, chiar dacă bugetul de venituri și cheltuieli nu este aprobat. Dumitru Pantazi, susține că există un proiect pentru modernizarea parcului din spatele magazinului Riama.

  

Iată promisiunile pentru acest an trecute în comunicatul de presă:

Vremea frumoasă de afară este numai bună și pentru amenajarea locurilor de joacă din Pașcani. Mai multe astfel de locuri vor fi reparate și modernizate în această perioadă. Nu vor lipsi balansoarele, leagănele, căsuțe de joacă, aparate de exerciții fizice/fitness. Se va crea astfel un mediu propice în care copiii să-și desfășoare activitățile specifice vârstei.

 

Primarul Municipiului Pașcani, Dumitru Pantazi a spus:“Așa după cum am promis, și parcurile de joacă din Pașcani au intrat într-un amplu program de reparații și modernizare. Pe listă sunt mai multe astfel de parcuri, unul dintre ele urmând să fie făcut de la zero. Mai mult, avem un proiect și pentru parcul de la Riama.

Astfel, pe listă sunt:

          parcul de pe strada Mihai Eminescu din apropierea Bisericii Sfânta Vineri,

          parcul de pe strada 1 Decembrie 1918, din apropierea blocului B14,

          parcul din apropierea Pieței Zona Deal,

          parcul Municipal;

          parcul de pe strada Alea Grădiniței.

Mai mult, zilele acestea echipele de muncitori lucrează la cel amplasat pe strada Mihai Eminescu unde pregătesc terenul pentru ca noile echipamente de joacă și mobilier urban să fie amplasate începând de luni, 11 martie”.

 

Pentru ca cei mici să petreacă timpul liber într-un mediu curat, muncitorii de la Eco Salubritate au început și ei un program de curățenie în parcurile de joacă. 

Cu această ocazie, apelăm din nou la simțul civic al cetățenilor pentru a păstra curățenia și mai ales să utilizeze corespunzîtor mobilierul stradal șiechipamentele de joacă.

Advertisements

Related posts

Alexandru Holicov, CEO & Founder Adservio: “Cred că trebuie să ajutăm profesorii să integreze tehnologia în educație”

Redacția

Grădinița cu program normal din Târgu Frumos va fi modernizată cu fonduri europene

Diana Marcu

PNL Pașcani a depus proiect pentru premierea zecistelor de la BAC

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site