NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

„Fanfariada” – concert live la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu”

Un concert live susținut de patru fanfare urmează să aibă loc în acest sfârșit de săptămână la Pașcani. Vineri, 9 septembrie 2022, pășcănenii, dar și locuitorii din zonele învecinate sunt așteptați la „Fanfariadă”, în piațeta Casei de Cultură „Mihail Sadoveanu”.

Cele patru fanfare care vor susține momentele artistice sunt:  Fanfara „Trubadurii” a Casei de Cultură Paşcani(dirijor şi coordonator Miky Atomei), Fanfara din Dolhasca (coordonator Ionel Aghiniţei), Fanfara Păstrăvărie din Hălăuceşti (coordonator Mihai Omuşoru) şi Fanafara „Dor Corlățean” din Botoşani (coordonator Mitică Ştefan).

Advertisements

Spectacolul va avea loc la ora 17:00 și va fi precedat de o defilare, pe traseul Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu” – Poșta Deal. Evenimentul va fi prezentat de Samir Marcu. 

„Fanfariada” trebuia să aibă loc inițial la data de 2 septembrie, dar a fost amânată din cauza vremii nefavorabile. Dacă situația se va repeta și de această dată, spectacolul va fi mutat în Casa de Cultură, iar intrarea va fi liberă.

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

VIDEO: Pentagonul a lansat oficial înregistrări video cu „fenomene aeriene neidentificate“

Redacția

Serviciile de apă și de canalizare, mai ieftine de la 1 ianuarie 2017

Redacția

Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Iași continuă stagiunea on-line cu o nouă premieră! Piesa „Stop joc!” va putea fi urmărită de public vineri, 29 mai 2020

Redacția
Încarcă...