NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Fake news marca Olariu! Service-ul său auto este deschis! Primăria i-a refuzat autorizarea pentru că are probleme cu autorizația de construire! (DOC)

Știrea potrivit căreia Primăria i-a închis service-ul auto consilierului Sorin Olariu, din cauză că aceasta ar fi depus la dosar copia unui buletin expirat este falsă! NewsPascani.com a verificat astăzi în teren dacă activitatea acestui service este închisă de Primărie, așa cum a acuzat patronul său Sorin Olariu.

Porțile erau deschise, iar în hale se lucra, semn că cele susținute de consilierul local pe rețele de socializare, preluate de presa locală, nu sunt adevărate. Mai mult angajații, despre care ieri consilierul Sorin Olariu spunea că trebuie să le suspende contractul de muncă, își prestau meseria fără ca cineva să-i deranjeze.

„Astăzi este o zi tristă pentru democrație și pentru libertățile cetățenești. O zi tristă și pentru mine pentru că de astăzi societatea comercială pe care o dețin este legal închisă. Este închisă de niște oamnei care nu au înțeles că de fapt ei sunt acolo pentru a ajuta mediul de afaceri, nu pentru a-l bloca. Și aici vrea să vorbesc și de măririle de taxe de 400%. Dacă până acum plăteai pentru o hală 1.000 de lei, peste câteva zile vei plăti 500 de lei (sic!). Deci mărirea este substanțială. (…) V-ați gândit un moment că aici lucrează niște oameni, care de astăzi va trebui să le suspend cartea de muncă?”, a acuzat, ieri, consilierul Sorin Olariu.

NewsPascani.com a obținut astăzi de la Primărie și adresa de refuz de vizare a acordului teritorial de funcționare transmisă către firma Sorex Service SRL. Și aici lucrurile stau cu totul altfel de cum le-a prezentat Sorin Olariu în presa locală și pe rețelele de socializare.

  

Refuzul Primăriei a fost fundamentat pe două situații: depunerea unei copii a unui buletin expirat și neconcordanță între activitatea prestată de această societate și tipul de activitate pentru care sunt autorizate halele acestui service auto.

Pentru aceste hale autorizația de construire este pentru un garaj și pentru o hală de producție și service, în loc de atelier de întreținere și reparații auto cum prevede legea.

Pentru a remedia această situație funcționarul care se ocupă de eliberarea acestor acorduri teritoriale l-a îndrumat pe Sorin Olariu să se adreseze Serviciului de Urbanism și Compartimentului Juridic și Contencios din Primărie.

De altfel Primăria Municipiului Pașcani a negat ieri printr-un comunicat de presă că ar fi închis service-ul deținut de consilierul local Sorin Olariu.

Vezi aici adresă Primărie

Advertisements

Related posts

18 februarie 2016, zi importantă pentru viitorul primarului Dumitru Pantazi

Marius Parteni

Noi reguli de mediu pentru primăriile din județ

Redacția

ApaVital o piesă din puzzel-ul privatizării serviciilor de apă canal pregătit de Uniunea Europeană

Redacția
Încarcă...