NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Facilități la plata datoriilor pentru clienții RAGCL doar până la 31 iulie

Clienții Regiei Autonome de Gospodărie Comunală și Locativă Pașcani mai au doar câteva zile la dispoziție pentru a profita de facilitățile pe care furnizorul de căldură le oferă. 31 iulie este termenul limită pentru programul demarat în luna mai a acestui an. Georgeta Sandu, directorul RAGCL, spune că decizia luată a dat rezultate bune, ținând cont că în această perioadă a anului încasările ar fi fost mai mici, deoarece și facturile emise către populației sunt la fel.

Potrivit directorului RAGCL, au fost luni în această perioadă în care s-au încasat și 230.000 lei, ceea ce a asigurat plata la timp a eșalonărilor pe care unitatea le avea cu furnizorul de gaz.

Mulți dintre cei care s-au grăbit să profite de această facilitate erau din categoria celor amenințați cu acțiunea în instanță din cauza datoriilor înregistrate.

Advertisements
  

Georgeta Sandu susține că în prima ședință a noului Consiliu de Administrație va propune ca acest program să se desfășoare și în luna august a acestui an, motivat de faptul că atunci foarte mulți pășcăneni se întorc de la muncă din străinătate, printre ei aflându-se și clienți ai regiei.         

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Primăria Pașcani cumpără steaguri de 7.000 de lei pentru Ziua Națională (DOC)

Teona Gherasim

ASF: Nu sunt motive pentru scumpirea RCA

Redacția

Avastar SRL investiții pentru reducerea costurilor cu energia electrică

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site