NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Explozie într-o localitate ieşeană. Un bărbat prezintă arsuri pe 80% din suprafaţa corporală

În urmă cu puţin timp numărul unic de urgenţă 112 a fost apelat la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii Cotidianului Bună Ziua Iaşi a fost o explozie în comună Ion Neculce, localitatea Războieni. Un bărbat a fost surprins de o explozie după ce a aprins lumina în bucătărie, susţine fiica victimei.

Având o bucătărie cu aragaz care nu etanşa perfect, în momentul în care bărbatul a aprins lumina, a explodat fiind carboxihemoglobina de 1.5%.Soţia acestuia dormea într-o altă cameră. Victima, în vârstă de 86 de ani, a suferit arsuri pe 80% din suprafaţa corporală, printre care şi arsuri faciale. Potrivit prof. dr. Diana Cimpoeșu, bărbatul este sedat în acest moment şi ventilat mecanic în Unitatea de Primiri Urgente.

Pacientul este internat la Chirurgie Plastică pe secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă. Bărbatul a suferit în trecut două infarcte cerebrale şi suferă de diabet tip 2 insulino necesitant.

BZI

  
Advertisements

Related posts

Primăria împarte o nouă serie de alimente de la UE!

Ema Roman

Școala de vară din Pașcani învăluită de energie și bucurie

Diana Marcu

Premieră în România: Se înființează Poliția Animalelor. Autoritățile pot acționa fără mandat dacă un animal este torturat

Redacția
Încarcă...