NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Expertiza Parchetului General în cazul Colectiv: Construcţii fără autorizaţii, niciun control de la primărie în cinci ani

Expertiza Parchetului General, în cazul Colectiv, obţinută de MEDIAFAX, arată că primăria nu a făcut vreun control în ultimii cinci ani, lucrările nu aveau autorizaţie de construcţie, clubul nu avea suficiente căi de acces, iar conducerea ISU nu cunoştea incinta, deşi era în atribuţiile instituţiei.

  

 

Raportul tehnic al experţilor Parchetului de pe lângă ÎCCJ în cazul incendiului de la clubul Colectiv, obţinut marţi de Agenţia MEDIAFAX, arată numeroase nereguli în ceea ce priveşte construcţia (Fabrica Pionerul) dar şi a mecanismelor care aveau competenţă de verificare.

Date din raportul obţinut de Agenţia MEDIAFAX, arată că nu au fost identificate “dovezi că s-ar fi desfăşurat activităţi de inspecţie, control, îndrumare etc. pe parcursul a ultimilor cinci ani, când în acel spaţiu s-au desfăşurat activităţi similare, de către trei chiriaşi, succesiv, astfel încât să identifice şi să constate respectarea cadrului legal şi să impună măsuri de intrare în legalitate” de către Primăria Sectorului 4.

În ceea ce priveşte Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, raportul Parchetului arată că “ISUB a efectuat verificări în incintă sau pe propietatea Pionerul, dar expertiza nu a identificat dovezi privind inspectarea spaţiilor închiriate, neidentificând nici măsuri privind eventualele restricţii sau măsuri de eliminare a riscurilor identificate”.

Citiți articolul integral pe MediaFax.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Pierdut ștampilă R.A.G.C.L Pașcani, NR.1,format rotund, diametru 3 cm

Redacția

Două judecătoare, excluse din magistratură pentru că au întârziat soluţionarea dosarelor

Redacția

”Laserul de la Măgurele”, folosit pentru tratarea cancerului şi o viitoare misiune pe Marte

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site