NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Experiențe inedite în management și leaderschip prin activitățile proiectului „Start spre succes prin Erasmus+”

Patru cadre didactice de la Liceul Tehnologic Economic „Nicolae Iorga” Pașcani au avut parte de o experiență inedită, în perioada 8 – 16 februarie 2020, prin participarea la cea de a treia mobilitate din cadrul poiectului cu numărul de referință 2019-1-RO01-K101-061719, Erasmus+ KA101 – „Start spre succes prin Erasmus+”.

Desfășurată în Kalamata, Grecia, activitatea intitulată „Educational Management & School Leadership” s-a derulat sub coordonarea furnizorului de formare „AREADNE” și a reunit reprezentanți din Croația, Germania, Lituania, Letonia, Portugalia și România.

Activitățile de formare au abordat teme precum: Managementul eficient al școlii, Stiluri manageriale, Tipuri de leadership, Managementul conflictelor, Managementul stresului, Managementul schimbării etc., luând forma unor studii de caz, dezbateri, a unor activități interactive, transformându-se într-un constructiv schimb de experiență pentru membrii țărilor participante.

De asemenea, participanții au avut oportunitatea de a trăi experiențe culturale și educaționale prin vizitele realizate la: CatedralaYpapanti, Centrul istoric al Kalamatei, Școala de muzică „Maria Callas”, orașul străvechi Ancient Messini, Liceul Tehnologic din Kalamata, toate acestea culminând cu vizita la Acropole, în minunata capitală a Greciei, Atena.

  

Advertisements

Related posts

Senator Vasile Toma: Guvernul PNL= Pentru câștigarea alegerilor, sacrificăm orice, oricum și pe orice roman care nu ridica osanale “galbene” (P)

Redacția

Școala Ambasador în online, la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

Redacția

O campanie inedită de promovare a rolului educației și al învățării unei meserii inițiată de elevii Liceului Teoretic „Ion Neculce” din Târgu Frumos

Redacția
Încarcă...