NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Executorii scot la vânzare vila de lux a omului de afaceri Dinu Apăvăloaei, fost consilier județean PSD!

Dinu Apăvăloaei, fostul consilier județean PSD, riscă să rămână fără vila de lux din Iași. Executorii au anunțat că, pe data de 15.07.2020, va fi organizată o licitație, pentru valorificarea bunului. Locuința fostului politician este situată pe strada Nicolae Costin, nr. 45, în apropierea zonei Moara de Vânt.

„Somăm pe toți cei care pretind vreun drept asupra imobilului să-l anunțe pe executorul judecătoresc înaintea datei stabilite pentru vânzare. Invităm pe toți cei care doresc să cumpere imobilul urmărit silit să se prezinte la data, locul și ora stabilite pentru vânzare, având asupra lor actul de identitate și până la această dată să prezinte oferta de cumpărare. Ofertanții trebuie să consemneze la dispoziția executorului judecătoresc o garanție de cel puțin 10 la sută din prețul de pornire a licitației”, se arată în anunțul executorului judecătoresc Bogdan Tufeanu.

Dinu Apăvăloaei a fost consilier județean în perioada 2008-2012.

Executorii au stabilit și un preț de pornire a licitației, după ce a fost întocmit un raport de evaluare. Astfel, imobilul construit în 2011 este scos la vânzare cu un preț de start de 499.000 lei, adică 100.000 euro. Clădirea are regimul de înălțime D+P+1, cu o suprafață utilă totală de aproape 250 metri pătrați. Demisolul este compus din casa scării, două holuri, garaj, două magazii și camera tehnică. La parter sunt amenajate un hol, birou, camera de zi, casa scării, bucătăria și baia. La etaj se regăsesc casa scării, un hol, două băi, trei dormitoare, plus două balcoane. Suprafața de teren pe care s-a construit casa are o suprafață de 331 metri pătrați. Procedura este organizată la cererea creditoarei TSP Ecoterm SA, din Năvodari, județul Constanța. Societatea este deținută de Consiliul Local Năvodari. Nu mai are activitate din 2014.

  

CONTINUAREA PE BZI

Advertisements

Related posts

1% din firmele din Iași produc cât restul de 99%. Afacerile din județ: 4,7 mld. euro

Redacția

TÂRGU FRUMOS: CONFERINȚĂ DEDICATĂ PRODUCĂTORILOR AGRICOLI (VIDEO)

Redacția

Studenții și elevii scapă de cozile de la ghișeele din gări. După trei ani, s-a rezolvat problema cumpărării biletelor gratuite

Redacția
Încarcă...