NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

EXCLUSIV: Iată cât câștigă un fotbalist din componența lotului CSM PAȘCANI!

Bogdan Mandric, directorul executiv al Clubului Sportiv Municipal Pașcani, nu comentează public situația actuală în care a ajuns echipa locală de fotbal, dar oriunde are ocazia, dă vina pe jucători pentru rezultate.

 

Newspascani.com vă prezintă astăzi cu ce sume de bani sunt recompensați lunar cei care joacă în actuala echipă. Cele mai mari sume de bani sunt încasate de portarul Jan Turița și atacantul Adrian Viorica. Ei primesc câte 1.200 lei lunar. Cele mai mici drepturi bănești le au Ionuț Pătrașcu (atacant), Andrei Maciu (mijlocaș), Ionuț Popa (portar) și Robert Ștefan (fundaș).

  

Acestea sunt sumele nete încasate de jucători, iar conducerea clubului achită pentru acestea 16% impozitul pe profit și 5,5% CAS. Banii sunt achitați sub forma unor contracte de prestări servicii.

Sumele de bani au fost supuse aprobării membrilor Consiliului de Administrație al clubului, convocat într-o ședință ce a avut loc în urmă cu două săptămâni de zile.

Membrii Consiliului de Administrație nu au fost informați cu privire la sumele de bani cheltuite cu cei din staff-ul tehnic al echipei. La aceste drepturi ale jucătorilor se adaugă premiile de joc.

Iată tabelul cu veniturile încasate de jucătorii echipei CSM Pașcani:     

 

 

Advertisements

Related posts

Mamika-lor!!! CS Kosarom învinge Oțelul II Galați și rămâne în plutonul fruntaș

Marius Parteni

Cale liberă spre Slovenia

Redacția

Pășcănenii au luat cu asalt sălile de fitness după masa îmbelșugată de Paște

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site