RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Europarlamentarul Rareş Bogdan (PNL): ”Nu este vorba de un eşec în privinţa Schengen şi de data aceasta este vorba despre o retragere strategică de pe ordinea e zi”

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a declarat marţi că nu este vorba de un eşec în privinţa aderării la Schengen şi de data aceasta este vorba despre o retragere strategică de pe ordinea e zi, el precizând că în momentul de faţă există dialog la nivel de miniştri de Interne, de Externe, preşedinţie şi ambasadorul Hurezeanu, transmite News.ro.

Rareş Bogdan a declarat în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News, că nu este vorba de un eşec în privinţa Schengen şi de data aceasta este vorba despre o retragere strategică de pe ordinea e zi, pentru că ”suntem în cuplaj cu Bulgaria, care nu are votul în Parlamentul de la Haga”.

”După ce Bulgaria primeşte votul, noi, faţă de acum un an, culoarele diplomatice sunt desţelenite, în sfârşit deschise, după ce în urmă cu un an, după refuzul fără nicio explicaţie plauzibilă a Austriei, puterea de la Bucureşti a decis să retragă atât consulul general cât şi ambasadorul timp de trei luni de zile, iar aceste culoase au fost îngheţate”, a arătat el.

Europarlamentarul PNL a precizat că în momentul de faţă există dialog la nivel de miniştri de Interne, de Externe, preşedinţie şi ambasadorul Hurezeanu.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Valentin Iumaşev, ginerele fostului lider rus Boris Elţin, s-a retras din funcţia de consilier onorific al preşedintelui Vladimir Putin

Redacția

Justin Bieber anulează din nou concerte. ”O să fac o pauză”

Redacția

SURSE PNL plusează. Dacă Guvernul vrea să introducă vouchere, acestea să fie de 100 de euro şi date până în iunie 2023

Redacția
Încarcă...