RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

EURO 2024. Danemarca şi Anglia au încheiat nedecis (1-1) în Grupa C

Selecţionatele Danemarcei şi Anglia au terminat la egalitate, 1-1 (1-1), joi seara, pe Frankfurt Arena, într-un meci din Grupa C a Campionatului European de fotbal – EURO 2024, găzduit de Germania. 

La Frankfurt am Main, englezii au deschis scorul în minutul 18, când Kyle Walker a scăpat pe partea dreaptă, a pasat în careu, balonul a ricoşat la Kane, care a înscris cu sânge rece cel de-al 64-lea său gol în contul echipei naţionale.

După gol danezii au avut mai multă iniţiativă, iar englezii s-au retras şi Morten Hjulmand a egalat, în minutul 34, din pasa lui Victor Kristiansen, scrie News.ro.

Danezii au căpătat mai multă încredere, însă după ce Foden a lovit bara, în minutul 56, selecţionerul englez Southgate a schimbat toată linia de atac, scoţându-i din teren pe Kane, Saka şi Foden. Unul dintre înlocuitori, Ollie Watkins, a ratat o ocazie bună în minutul 72, când a intervenit Schmeichel şi în cele din urmă meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1.

  

Anglia conduce în grupa C, cu 4 puncte, pe locul secund se află Danemarca, cu 2 puncte, iar pe locul 3 este Slovenia, tot cu două puncte. Serbia are un singur punct şi ocupă ultimul loc în grupă.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Karate: Sportivii din Rusia și Belarus, suspendați de Federația Internațională

Redacția

Amenzile de circulatie se majoreaza

Redacția

Ciolacu: Pentru neruşinaţii de la USR care atacă la CCR bugetul le transmit că orice întârziere se traduce în amânarea măsurilor de sprijin pentru oameni

Redacția
Încarcă...