RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ești din diaspora și ai buletin românesc? Acum poți deschide cont la Banca Transilvania direct din BT Pay

Dacă ești român și locuiești în diaspora, dar ai buletin românesc, poți acum să îți deschizi cont la Banca Transilvania direct din aplicația BT Pay, fără să te deplasezi la bancă și fără alte metode de verificare, precum apel video.

Până acum, trebuia să te deplasezi la o unitate Banca Transilvania sau să urmezi un proces online, printr-un flux pe site-ul BT, unde era nevoie să intri într-un apel video cu un agent BT pentru a confirma identitatea.

Acum, procesul este mult mai simplu. Astfel, poți deveni client Banca Transilvania direct prin BT Pay, 100% online, din aplicație. Această funcționalitate (deschiderea de cont) este valabilă celor de +18 ani cu buletin de România.

În plus, acum îți poți deschide cont și pe un număr de telefon din altă țară; ai nevoie doar de un buletin de România și un număr de telefon de străinătate.

  

Care sunt avantajele? Poți să îți deschizi un cont BT oricând, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, iar procesul durează doar câteva minute și se derulează 100% online, nu trebuie să te deplasezi deloc și nu trebuie să mai vorbești cu niciun agent al băncii.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Declarație comună SUA – Franța – Marea Britanie: „Nimeni nu s-ar lăsa păcălit” dacă Rusia ar escalada conflictul din Ucraina sub pretextul folosirii de către Kiev a unei „bombe murdare”

Redacția

DOCUMENT Parlamentul a aprobat cumpărarea a 32 de avioane F-35 / Achiziția Armatei ajunge la 6,5 miliarde de dolari

Redacția

Top 10 cele mai piratate seriale în anul 2021

Redacția
Încarcă...