NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Este oficial! Chinezii vin la KOSAROM

O delegaţie formată din reprezentanţi ai Ambasadei Chinei din România va vizita timp de două zile grupul de firme Kosarom. Ei vor fi însoţiţi şi de specialiştii unei importante firme de audit in business. Miercuri vor fi vizitate ferma de porci de la Roman şi cea de pui de la Târgu Frumos iar joi, fabrica de preparate de carne Kosarom Paşcani.

 

Scopul vizitei este semnarea şi dezvoltarea unor parteneriate economice intre de cele două părţi pentru extinderea pieţelor de desfacere a produselor în zona asiatică.

De 3 ani se negociază un business de un MILIARD de euro

Reamintim, Topiasi.ro anunţase încă de acum 3 ani că investitori chinezi vor să dezvolte spectaculos business-ul KOSAROM (vezi AICI). Se vorbea încă de pe atunci de cifre imposibil de atins în mod normal fără un asemenea parteneriat: „în 4-5 ani vom ajunge să creştem circa 5.000.000 de porci anual, majoritatea producţiei urmând a fi exportată în China. Vor fi unităţi de producţie în mai toate judeţele, ne vom extinde până în Galaţi, Vrancea şi chiar Brăila. Astfel vor profita şi cultivatorii de cereale, ei putând face plusvaloare aici, nemaifiind obligaţi să vândă ieftin la traderi”, spunea atunci Neculai Apostol, fondatorul KOSAROM.

Un an mai târziu, Topiasi.ro anunţa că preşedintele grupului KOSAROM a fost invitat la negocieri de către Bank of China (vezi AICI), a 4-a bancă a lumii după active.

 

Sursa: topiasi.ro

loading...
Advertisements

Related posts

Previziunile Zodiacului Chinezesc în 2017

Redacția

Primul festival de amploare din Iaşi anunţă ultimul set de artişti

Redacția

Sală plină la evenimentul caritabil organizat de femeile liberale din Paşcani

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site