NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Eroare în actele CLP Ecoserv de la Registrul Comerțului. Ursu apare alături de Chiuariu ca director și administrator! (DOC)

CLP Ecoserv SRL apare în actele înscrise la Registrul Comerțului cu doi administratori și doi directori. Într-o adresă de informare a acestei instituții către NewsPascani.com, alături de Dumitru Chiuariu, actualul director și administrator al CLP Ecoserv SRL , apare și fostul director Leonard Ursu. Ambii apar ca fiind reprezentanții societății și administratorii acesteia.

S-a ajuns la această situație, cel mai probabil dintr-o eroare materială, atunci când hotărârile privind reorganizarea societății și desemnarea directorul interimar au fost operate de cei de la Registrul Comerțului.

Întrebat despre această situație, primarul Marius Pintilie a explicat că municipalitate va face demersuri la Registrul Comerțului pentru corectarea informațiilor ce apar în dreptul CLP Ecoserv SRL.

„O să facem demersurile necesare să informăm Registrul Comerțului să corecteze acest lucru,” a explicat Marius Pintilie, primarul Municipiului Pașcani.

  

Reamintim că la finalul lunii iunie, aleșii locali au decis reorganizarea juridică a societății, desființând Consiliul de Administrație și numind un director interimar până la organizarea concursului pentru ocuparea acestei funcții.

DOCUMENT

Advertisements

Related posts

Șefii Consiliului Superior al Magistraturii vor lua câteva decizii ce vor influența activitatea instanțelor locale

Redacția

Ce sunt obligate să facă stațiile ITP din 20 mai

Redacția

Finanțări nerambursabile pentru asociațiile locale. Iată lista și sumele alocate!

Marius Parteni
Încarcă...