NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Emoții pentru absolvenții Colegiului ”Mihail Sadoveanu”, promoția 2021! (FOTO)

Absolvenţii Colegiului Național ”Mihail Sadoveanu”,  promoţia 2021, au dat startul cursurilor festive!

Astăzi, în piațeta Primăriei municipiului Pașcani a fost o atmosferă specială, încărcată de emoție, iar pe fețele absolvenților se putea vedea buna dispoziție si încrederea în viitor. 

Pe parcursul a câtorva ore, s-au depănat amintiri. Despre ore, despre evenimentele petrecute în toți acești ani. Dar mai ales s-au rostit mulțumiri. Pentru profesori, directori, părinți, colegi. 

Absolvenții promoția 2021, de la Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu” Pașcani și-au luat astăzi adio de la statutul de liceeni, iar diriginții au strigat pentru ultima dată catalogul. Șeful de promoție este Ștefan Frăsilă, a absolvit Științe ale Naturii cu media 9.97.

  

A fost o zi ce le va rămâne în suflete mereu. Acești ani de liceu, pentru majoritatea elevilor, sunt unici în viața fiecărui om, pentru că sunt anii primelor întrebări, certitudini și emotii.

Cheia Succesului, ștafeta, a fost înmânată lui Rareș Oprea.  

Absolvenţii mai au o lună de învățat până la Bacalaureat, când vor trebui să demonstreze că pandemia și școala online nu le-au afectat puterea de a învăța și de a se pregăti pentru următoarea etapă din viața lor.

Dacă generația terminală de anul trecut se considera ghinionistă pentru că pandemia i-a luat momentele unice de la finalul liceului, actuala generație de liceeni absolvenți se poate bucura de un pic de libertate, organizându-și cursurile festive și  petrecerile de final. 

Advertisements

Related posts

BAC 2012: 21,30 % promovabilitate în Pașcani la sesiunea de toamnă

Răzvan Grecu

Un nou inspector adjunct la ISJ Iași: profesor doctor Genoveva Aurelia Farcaș

Redacția

Opt şcoli din judeţ vor fi în scenariul roşu, de miercuri, când încep orele

Redacția
Încarcă...