NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Elevii școlilor din comuna Vânători au primit tablete! Proiectul privind învățământul on-line a fost finalizat

Primăria Comunei Vânători a finalizat proiectul care prevede acordarea de echipamente electronice pentru ca elevii și profesorii din școlile de pe raza localității, să își poată desfășura activitatea didactică on-line. Un număr de 340 de tablete și 24 de laptopuri au ajuns în școli.


De asemenea, tot pentru a facilita desfășurarea învățământului on-line, sălile de clasă au fost dotate cu ecrane de proiecție, table interactive și proiectoare.


„Unitatea noastră are șase școli subordonate, 530 de elevi și preșcolari. Acest proiect este finanțat prin fonduri europene și co-finanțare de la Consiliul Local Vânători. Prin acest proiect școlile au fost dotate cu table interactive, ecrane de proiecție, laptopuri și nu în ultimul rând și elevii vor beneficia de tablete”, a declarat directorul Școlii Gimnaziale Vânători, Adina Grivolea.


Proiectul este finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020. Contractul are o valoare totală de 829.200,57 de lei, dintre care 787.195,34 lei reprezintă finanțare nerambursabilă primită din Programul Operațional Competitivitate.

  
Advertisements

Related posts

Conflict în instanță între biserica din Fântânele și Primăria din Valea Seacă

Redacția

Dosar penal pentru unul din protejații primarului din Mircești! A fost prins băut la volan

Marius Parteni

Comuna Cristești în scenariul Roșu. Iată măsurile decise la nivelul CJSU Iași!

Marius Parteni
Încarcă...