RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
EducațieEveniment

Elevii de la Liceul “Nicolae Iorga” Pașcani au primit certificatele Erasmus la Lisabona! Aceștia au finalizat stagiul de practică Domeniul turism și alimentație (foto și video)

Festivitate de acordare a certificatelor Erasmus pentru finalizarea stagiului de practică Domeniul turism și alimentație în cazul celor 17 elevi de la Liceul “Nicolae Iorga” Pașcani plecati în Portugalia, la Lisabona.

După trei săptămâni de practică la Lisabona, în Portugalia, atât cei 17 elevi cât și reprezentanții partenerilor din lanțul Capricciosa, au oferit feed-back pozitiv pentru modul in care cele două părți implicate colaborează și își îndeplinesc sarcinile.

“Mulțumim partenerilor noștri din Lisabona -CASA DA EDUCAÇÃO, Grupul de restaurante Capricciosa, pentru implicarea în activitatea de mentorat în turism și ospitalitate” – au scris reprezentanții liceului pe pagina de socializare a școlii

În cadrul stagiului de practică Erasmus + VET, 17 elevi din clasele a X-a A,B și XI A. B – profil Turism și alimentație au fost instruiți de tutori, în activitățile specifice domeniului ospitalității, în restaurante din locații exclusiviste, pe malul mării.

  

CLIC PENTRU VIDEO AICI https://www.facebook.com/100063766741324/videos/3596039957326781

Related posts

Comunicat de presă: Școala Specială Pașcani s-a calificat la FAZA NATIONALĂ a concursului „Împreună pentru viitor”

Redacția

Clubul Copiilor din Pașcani vrea să-și îmbunătățească oferta educațională

Oana Cordoneanu

“Te Deum” în biserici de Ziua Naţională a României

Redacția
Încarcă...