RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Elevii de la Colegiul “Unirea” vor primi tablete

Conducerea Colegiului Tehnic “CF Unirea” a anunțat printr-o postare pe pagina de Facebook că tabletele de la Ministerul Educației, destinate elevilor au ajuns în incinta colegiului. Acestea au fost pregătite și vor fi predate, începând de astăzi, elevilor.

De asemenea, colegiul urmează să primească în perioada următoare și laptopuri.

Toate aceste dispozitive de care beneficiază elevii sunt distribuite prin trei programe de finanțare: “Școala de acasă”, “Ferestre spre success” (Proiectul privind Învățământul Secundar /Romanian Secondary Education Project – ROSE) și POC/882/2/4 (Programul Operațional Competitivitate) – Îmbunatățirea conținutului digital şi a infrastructurii TIC sistemice în domeniul e-educație.

“Au venit tabletele!

  

Începem noul an cu o veste bună: tabletele pentru elevi de la minister au ajuns ieri în școală și au fost pregătite astăzi pentru a putea fi predate elevilor care le așteaptă.Începând de mîine, toți elevii care au fost astăzi anunțați de către diriginți, sunt așteptați la școală pentru a primi tableta.Elevii de la Colegiul UNIREA vor primi dispozitive electronice – tablete și laptopuri- din trei programe de finanțare: – Școala de acasă – MEC, prin HG 370/ mai 2020- Ferestre spre succes/ ROSE – Banca Mondială- POC/882/2/4/Îmbunatățirea conținutului digital şi a infrastructurii TIC sistemice în domeniul e-educație.

Astăzi am fost anunțați că în perioada imediat următoare vom primi și dispozitivele cerute prin programul ROSE.

Sosesc laptopurile!”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a colegiului.

Reamintim că, Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu a declarat că există posibilitatea ca elevii să revină în bănci, din 8 februarie, dată la care aceștia încep semestrul al II-lea , doar dacă situația epidemiologică va permite acest lucru.

Related posts

“Zilele Mitropolit Visarion Puiu” marcate la Colegiul Național Mihail Sadoveanu

Redacția

Ce facem cu evaluarea elevilor, la examene? Ce facem cu evaluarea școlară, în general?

Redacția

Concursul ”Lecturi Sadoveniene” a întrunit tineri din județele Iași și Neamț la Casa de Cultură

Răzvan Grecu
Încarcă...