NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Elevii clasei a II-a de la Liceul Economic „Nicolae Iorga” au avut serbarea de sfârșit de an

Nu numai elevii cei mari, ci și cei mici merită să-și încânte părinții la sfârșit de an școlar prin programe artistice deosebite.

 

De această dată a venit rândul elevilor de clasa a II-a de la Liceul Economic „Nicolae Iorga”. Astăzi, începând cu orele 13.30, în sala de spectacole a Clubului Copiilor, micuții și-au arătat talentul printr-un program artistic complex.

  

Copiii au împletit recitatul de poezii, cu muzica și dansul, într-un spectacol inedit care i-a fascinat pe parinții prezenți în sală.

Ulterior, pe lângă sutele de aplauze, micuții au primit diplome din partea învățătoarei lor și nenumărate buchete de flori din partea părinților.

Pentru că orice muncă trebuie răsplătită, trebuie să facem acest lucru și cu copii noștri pentru a putea culege roadele anului care a trecut. Sper să ne vedem cu bine la toamnă, sănătoși și cu forțe de muncă proaspete!”, a declarat Teodora Covrig, învățătoarea clasei a II-a de la Liceul Economic „Nicolae Iorga”

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Tânărul paralizat din județul Iași, al cărui corp a fost mâncat de viermi, a ajuns la spital datorită eforturilor făcute de voluntari

Redacția

Persoanele în vârstă şi cu pensii minime vor primi vouchere pentru masă caldă. Care este valoarea acestora

Redacția

O femeie din Miroslovești s-a vindecat ca prin minune, prin puterea gândului, după ce s-a rugat la părintele Arsenie Boca

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site