NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Elevi de la Colegiul Sadoveanu participă la concursul „Religia în dimensiunea virtuală”

Profesorii de religie şi cei de informatică s-au reunit într-un juriu comun, pentru a alege cele mai bune proiecte din cadrul unui concurs interdisciplinar.

„Religia în dimensiune virtuală” este o competiţie realizată de membrii Liceului Teoretic de Informatică, la care şi-au anunţat participarea elevi de la colegiile Naţional, „Costache Negruzzi”, „Mihai Eminescu”, „Mihail Sadoveanu” din Paşcani şi chiar de la Colegiul Tehnic Piatra Neamţ. Preselecţia pentru faza finală a concursului va avea loc astăzi, urmând ca ultima confruntare să se desfăşoare în zilele de 11 şi 12 octombrie, în sala Centrului Cultural „Sfântul Ilie”, din Miclăuşeni. În acel context, protosinghelul Iustin Neagu, de la Mănăstirea Socola, va susţine o conferinţă cu tema „Împărăţia cerurilor în experienţa personală”. La festivitatea de premiere, concurenţii cu cele mai bune proiecte vor primi premii în diplome şi bani.

loading...
Advertisements

Related posts

Zilele Colegiului Național “Mihail Sadoveanu”

Redacția

Comunicat de presă: Manifestarea cultural- religioasă ”Miracolul Nașterii Domnului” organizată de Colegiul „Sadoveanu” la Protopopiatul Pașcani

Redacția

Astăzi a avut loc simularea la limba română pentru elevii din clasele terminale

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site