NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Elevi care fac cinste Colegiului Tehnic CF ”Unirea”. Premiați la concursuri școlare

Concursurile şcolare validează munca elevilor, a cadrelor didactice. În spatele rezultatelor obținute, de fiecare dată este un volum mare de muncă în echipă.

Eforturile depuse s-au concretizat în rezultate remarcabile obținute de elevii Colegiului Tehnic de Căi Ferate ”Unirea” Pașcani.

  

Marți, 14 mai, a avut loc Concursul Regional De Limba Franceză „N. I. Popa”. Elevii Damian Adrian, clasa a IX-a A, Pașcu Anda, Maftei Iustin-Valentin și Bortaș Corina, clasa a IX-a I, au obținut fiecare Premiul I, iar eleva Mihalcea Alexandra, clasa a X-a D, a obținut Mențiune. Profesorul care i-a îndrumat spre obținerea acestor frumoase rezultate este Hărățu Mihaela.Elevii Filimon Gabriel, clasa a IX-a F, coordonat de profesor Gordin Iuliana și Duca Magda, clasa a IX-a E, îndrumată de profesor Anicolaesei Alexandra, au obținut fiecare Premiul III.

Sâmbătă, 11 mai, elevii Roșca Eusebiu și Tufă Ana-Maria, de la clasa a IX-a I  au obținut Premiul II, la Concursul Județean de biologie „Grigore Antipa”. Au fost îndrumați  și coordonați de profesor Vatavu Adriana.

În ultimele săptămâni, zeci de elevi de la toate unitățile de învățământ din municipiu au obținut premii frumoase la olimpiadele și concursurile școlare la care au participat.

Olimpiadele și concursurile școlare sunt competiții școlare pe discipline de studiu/domenii de pregătire, interdisciplinare și transdisciplinare, al căror obiectiv general este stimularea elevilor cu performanțe școlare înalte sau care manifestă interes și au aptitudini deosebite în diverse domenii

 

Advertisements

Related posts

Se modifică numărul de ore la clasa pregătitoare, clasa a V-a și clasa a IX-a

Redacția

O șansă în plus pentru absolvenți: trei sesiuni de bacalaureat pe an

Redacția

Semnalul 4G slab sau inexistent în 12 din cele 43 de localități aflate în scenariul roșu nu permite desfășurarea școlii online din 14 septembrie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site