NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Elevi care fac cinste Colegiului Tehnic CF ”Unirea”. Premiați la concursuri școlare

Concursurile şcolare validează munca elevilor, a cadrelor didactice. În spatele rezultatelor obținute, de fiecare dată este un volum mare de muncă în echipă.

Eforturile depuse s-au concretizat în rezultate remarcabile obținute de elevii Colegiului Tehnic de Căi Ferate ”Unirea” Pașcani.

Marți, 14 mai, a avut loc Concursul Regional De Limba Franceză „N. I. Popa”. Elevii Damian Adrian, clasa a IX-a A, Pașcu Anda, Maftei Iustin-Valentin și Bortaș Corina, clasa a IX-a I, au obținut fiecare Premiul I, iar eleva Mihalcea Alexandra, clasa a X-a D, a obținut Mențiune. Profesorul care i-a îndrumat spre obținerea acestor frumoase rezultate este Hărățu Mihaela.Elevii Filimon Gabriel, clasa a IX-a F, coordonat de profesor Gordin Iuliana și Duca Magda, clasa a IX-a E, îndrumată de profesor Anicolaesei Alexandra, au obținut fiecare Premiul III.

Sâmbătă, 11 mai, elevii Roșca Eusebiu și Tufă Ana-Maria, de la clasa a IX-a I  au obținut Premiul II, la Concursul Județean de biologie „Grigore Antipa”. Au fost îndrumați  și coordonați de profesor Vatavu Adriana.

În ultimele săptămâni, zeci de elevi de la toate unitățile de învățământ din municipiu au obținut premii frumoase la olimpiadele și concursurile școlare la care au participat.

Olimpiadele și concursurile școlare sunt competiții școlare pe discipline de studiu/domenii de pregătire, interdisciplinare și transdisciplinare, al căror obiectiv general este stimularea elevilor cu performanțe școlare înalte sau care manifestă interes și au aptitudini deosebite în diverse domenii

 

loading...
Advertisements

Related posts

Consiliere psihologică pentru părinții elevilor din clasele care vor susține evaluări naționale în luna mai 2014

Răzvan Grecu

24 ianuarie 1859: „Mica Unire”, primul pas spre România. Unirea Principatelor Române sub domnia lui Cuza

Redacția

Casa Corpului Didactic Pașcani: deschiderea oficială, prezentări de proiecte dedicate profesorilor

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site