RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

EkySam și Geiger Transilvania își dispută o licitație de 12 milioane de lei la Pașcani

Comisia care a analizat documentele depuse de firmele ce s-au înscris la licitația privind componenta infrastructură străzi din cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană , reanalizează de astăzi ofertele firmelor rămase în licitație. Vorbim de societățile EkySam SRL Târgu Frumos în asociere cu Marvio SRL Pașcani și Geiger Transilvania în asociere cu Incom SA Iași. Informația a fost confirmată de către viceprimarul Vasile Axinte. 

 

Reprezentantul executivului local a susținut astăzi că pe adresa Primăriei a ajuns motivarea deciziei Curții de Apel Iași, în cazul contestației depuse la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, atacă cu recurs în instanță de autoritatea locală.

  

Am primit motivarea, iar acum am reluat din nou evaluarea ofertelor, din punct de vedere tehnic și financiar. Vor fi solicitate și o serie de clarificări, după care sperăm să încheiem contractul cu firma care va fi desemnată câștigătoare“, a susținut viceprimarul Vasile Axinte. 

Menționăm faptul că această componentă din cadrul PIDU este cea mai importantă licitație, din punct de vedere al lucrărilor ce trebuie evaluate și suma scoasă la licitație, valoarea fiind de aproximativ 12 milioane lei.

Câștigătorii vor trebui să reabiliteze Esplanada, scările mari şi mici, şi 4,8 kilometri de străzi: Ceferiştilor cu o lungime de 1060 metri, Fântânele – 1377 metri, Mihai Eminescu – 692 metri, Izvoarelor – 511 metri şi Republicii – 450 metri.   

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Ce se va întâmpla cu staţiile de autobuz din Paşcani!? Idei de modernizare din alte oraşe!

Ema Roman

Bărbat din Sirețel extradat din Belgia și băgat la închisoare pentru infracțiuni la regimul rutier

Redacția

Lucrările la bazinul de înot s-au sistat din cauza vremii, susține Compania Națională de Investiții. Vezi ce termen de finalizare avansează compania! (DOC)

Răzvan Grecu
Încarcă...