RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Ei sunt tinerii care și-au pierdut viața în accidentul din Șcheia, comuna Alexandru Ioan Cuza! Cei doi iubiți se aflau împreună pe motor

Paul Lucian Ionașcu (45 de ani) se află pe motocicletă cu concubina sa, Mihaela Bocan (30 de ani). Cei doi și-au găsit sfârșitul împreună. Motocicleta pe care se afla cuplul a intrat într-un pieton, iar mai apoi într-un cap de pod. Pietonul ar fi traversar neregulamentar. Toate cele trei persoane au declarate decedate.

„La data de 17 iunie a.c., poliția a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că în localitatea Scheia, a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime omenești.La fata locului polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 58 de ani, s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii printr-un loc nesemnalizat, moment în care a fost acroșat de o motocicletă, condusă de un bărbat, de 44 de ani, având ca pasager o femeie de 32 de ani, motocicleta care ulterior a intrat într-un cap de pod și a fost proiectată în afara părții carosabile.În urma evenimentului, cele trei persoane sus-menționate au decedat.În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a transmis IPJ Iași.

continuare pe bzi.ro

Related posts

Autostrada Unirii: două licitaţii au fost suspendate. Valoarea contractelor, aproape 100 milioane de lei

Redacția

De sâmbătă, puteţi să mergeţi cu maşina până la Aeroport. Iată noile condiţii!

Redacția

 Hai la Iași, duminică! – Festivalul Străzii Lăpușneanu  și Târgul de Carte Gaudeamus

Carmen Bălăceanu
Încarcă...