NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Edilul local asaltat la audienţe de un val de păşcăneni nemulţumiţi că nu pot plăti impozitele din cauza unor amenzi mai vechi

După câteva săptămâni în care nu a mai ţinut audienţele cu cetăţenii, edilul local Dumitru Pantazi a fost aşteptat astăzi la Primărie de peste 20 de păşcăneni.

 

 

De le primele ore ale zilei, la uşa sălii de audienţe nu erau mai mulţi de cinci oameni, însă când s-a dus zvonul că primarul va vorbi cu ei, în scurt timp, holul Primăriei era plin de oameni care îl aşteptau pe edil.

Ca niciodată, astăzi,  cei mai mulţi dintre cetăţeni s-au plâns de faptul că nu-şi pot plăti impozitele din cauza unor amenzi de care nu ştiau. Este şi cazul unui bărbat care a declarat că apare în registrul de la Finanţele Publice cu o amendă în valoare de 1500 lei la salubritate, din anul 2012. Omul, recent întors din străinătate, a vrut să-şi achite impozitul, ocazie cu care a aflat că mai are de plată şi altă sumă. El a declarat că nu ştia de această amendă, deşi şeful Poliţiei Locale, i-a arătat documentul de aducere la cunoştinţă, pe care soţia l-a semnat în locul său.

O situaţie asemănătoare a fost prezentată şi de un alt păşcănean care a aflat recent, că are o amendă neplătită, primită din cauza faptului că vindea flori pe străzile oraşului.

Tot în audienţe a venit un bărbat din comuna Moţca, supărat că cineva de la Jandarmerie i-ar fi confiscat 10 ceaune.

Alţi păşcăneni au venit la primar să-i ceară ajutorul pentru plata unor datorii uriaşe la utilităţi. Din păcate, nu au primit decât cel mult un ajutor de urgenţă sau de medicamente. 

Advertisements

Related posts

Primăria Valea Seacă are un buldoexcavator, achiziționat prin Grupul de Acțiune Locală Siret-Moldova

Marius Parteni

În sfârşit! Vin indicatoarele!

Ema Roman

Proiect european în etapa de finalizare la Heleșteni

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site