NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Ed Sheeran va fi sponsorul de pe tricourile unei echipe de fotbal din Anglia

Este vorba despre Ipswich Town, echipa sa ”de suflet”. Clubul a făcut anunțul prin intermediul unui comunicat, postat pe site-ul oficial. Numele cântărețului va fi prezent pe tricourile oficiale de joc ale echipelor de seniori de la fotbal feminin și masculin.

Ed Sheeran, sponsor la Ipswich Town: ”Aștept cu nerăbdare să mă întorc acolo”

”Clubul este parte a comunității și acesta este felul prin care îmi arăt susținerea”, a spus Ed Sheeran, potrivit site-ului oficial al lui Ipswich Town.

”M-am bucurat întodeauna de vizitele mele la Portman Road și aștept cu nerăbdare să mă întorc acolo imediat ce suporterii vor fi lăsați din nou pe stadioane”

Odată cu venirea noilor investitori din Statele Unite, vor fi cu siguranță vremuri interesante pentru fanii Ipswitch, inclusiv pentru mine”, a mai punctat cântărețul.

  

Ipswich Town va juca și din sezonul următor în League One (al treilea eșalon din Anglia). Cu o etapă înainte de final, echipa este pe locul nouă, cu 66 de puncte, departe de locurile care duc la baraj.

digi sport

Advertisements

Related posts

Republica Moldova este singurul stat din Europa în care nimeni nu este vaccinat anti-Covid

Redacția

De ce sunt decapitați copiii în a opta cea mai săracă țară din lume? Povestea unei mame care și-a văzut ucis fiul de 12 ani

Redacția

Prinţul Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a, a murit

Redacția
Încarcă...