NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Echipamente electronice pentru elevii și profesorii din comuna Strunga

Primarul comunei Strunga Sorin Lazăr a încheiat astăzi contractul de furnizare a echipamentelor electronice pentru elevii și profesorii din localitate. Copiii vor primi tablete, iar profesorii laptopuri și proiectoare pe care le vor folosi la desfășurarea actului didactic.  

Este vorba de două loturi. Primul se referă la tablete școlare, echipamente de clasă, pentru toți copiii din comuna Strunga pentru învățământul de aici. Al doilea lot se referă la laptopuri pentru toți profesorii și ecrane și proiectoare pentru toate sălile de clasă. Este un program derulat de Ministerul Fondurilor Europene, început de anul trecut, iara cum se apropie de finalizare. În contextul actual al pandemiei, probabil vom ajunge ca foarte mulți copii să-și desfășoare procesul de învățământ în online. Achiziția este bine venită, chiar dacă mai târzie decât ne-am fi așteptat.”, ne-a declarat Sorin Lazăr, primarul comunei Strunga.  

Contractorul cu care Primăria Strunga a lucrat are deja echipamentele achiziționate, și probabil în maxim două săptămâni acestea vor ajunge în școli. Tablete sunt cu acces la internet, plătit 24 de luni.

  
Advertisements

Related posts

Un veteran de război din Soci va fi sărbătorit de întreaga comunitate, la împlinirea a 100 de ani de viață!

Oana Cordoneanu

Plopi bătrâni din Valea Seacă, tăiaţi şi utilizaţi pentru lemne de foc şi construcţie de parazăpezi

Ema Roman

Decizie aberantă a consilierilor din Răchiteni care afectează mediul de afaceri. Taxă de utilizare a drumurilor pentru mijloacele ce depășesc 16 tone

Marius Parteni
Încarcă...