NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Echipa Navalnîi acordă sprijin cu precădere candidaților Partidului Comunist împotriva partidului pro-prezidențial Rusia Unită în alegerile de la sfârșitul săptămânii în cadrul proiectului “Vot inteligent”

Colaboratorii liderului întemnițat al opoziției din Rusia, Alexei Navalnîi, au publicat mult așteptata listă de candidați recomandați electoratului pentru a bara calea partidului Rusia Unită în alegerile ce se desfășoară în Federația Rusă în perioada 17 – 19 septembrie.

Cum practic toți aliații lui Navalnîi au fost excluși de la acest scrutin, echipa sa spune că susține un total de 1.234 de candidați la Duma de Stat – Camera inferioară a parlamentului  Rusiei și la adunările regionale, începând de vineri.

Rusia Unită va încerca să rămână la putere încă cinci ani. Putem preveni acest lucru cu ajutorul votului inteligent, o strategie care vă permite să combinați buletinele electorale împotriva Rusiei Unite ”, se spune într-un clip video pe canalul YouTube al lui Navalnîi.

O majoritate covârșitoare a candidaților susținuți de proiectul online “Vot inteligent” al lui Navalny în 85 de regiuni rusești repreezintă Partidul Comunist, al doilea mare partid din Rusia după partidul pro-Putin.

  

Urmează alte zeci de candidați ai partidului naționalist Partidul Liberal Democrat (LDPR), ai partidului social democrat O Rusie Dreaptă, ai altor partide mai mici nereprezentate în parlament și independenți.

Navalnîi a început să promoveze strategia “Vot inteligent” în 2019,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Cum se va stabili impozitul forfetar: Amplasarea, vadul comercial si indicele de sezonalitate vor fi analizate

Redacția

(Video) Scene incredibile la Piatra Neamț. Un copil este violat în plină stradă

Redacția

Reforma sistemului sanitar va incepe de la poarta spitalelor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site