NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Ea este șoferița care a provocat accidentul soldat cu decesul mamei sale şi a mai multor persoane

Ea este șoferița care a provocat accidentul soldat cu decesul mamei sale

Tragedie în urmă cu puţin timp pe raza localităţii Scânteia din Iași. O familie a fost decimată într-un moment de neatenţie. O şoferiţă în vârstă de 18 ani a produs un accident rutier grav. Un TIR a intrat în maşina iar în urma impactului a rezultat decesul a 3 persoane, printre care şi mama şoferiţei. Șoferița are 18 ani.

Toate persoane implicate în accidentul rutier proveneau din aceeaşi familie care erau domiciliate în localitatea Ţibăneşti.

Accident rutier mortal în judeţul Iași soldat cu trei decese

Conform informaţiilor, se pare că accidentul s-a produs pe raza localităţii Scânteia. Într-un moment de neatenţie, şoferiţa nu ar fi acordat prioritate unui TIR. Din această perspectivă, şoferul TIR-ului nu a mai putut evita impactul şi a intrat în partea laterală a autoturismului marca Opel.

Impactul a fost unul extrem de violent, autoturismul ricoşând în gardurile unei case aflate în zonă. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul a trei persoane printre care şi mama şoferiţei în cauză. Şoferiţa are doar 18 ani şi este începătoare. Aceasta a scăpat cu viaţă şi a fost transportată în stare gravă la spital.

  

Șoferița este începătoare și are doar 18 ani

Adelina, șoferița implicată în teribilul accident rutier are 18 ani și un moment de neatenție a costat mult. Un TIR a intrat în mașina condusă de aceasta. Impactul s-a soldat cu trei decese.

”ISUJ Iași intervine pe raza localității Scânteia la un accident rutier produs între un autotren și un autoturism, soldat cu 5 victime. La sosirea echipajelor la faţa locului s-a constat faptul că 3 victime prezintă leziuni incompatibile cu viaţa, iar celelalte 2 sunt conștiente. Se intervine cu 2 autospeciale de stingere, un echipaj de prim ajutor și un echipaj de terapie intensivă mobilă. Situația este în dinamică.” au declarat reprezentanții ISU Iași pentru BZI.RO

bzi

Advertisements

Related posts

Taximetrist din Iași găsit în stop cardio respirator. Medicii nu l-au mai putut salva

Redacția

Justiția ieșeană își bate joc de această fată paralizată, accidentată de un comisar al Gărzii de Mediu

Redacția

Şapte arestări în dosarul traficului de droguri din județul Iași

Redacția
Încarcă...