RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Regional

E Timpul pentru Dezvoltare! (P)

” Lecția guvernării PSD nu trebuie uitată vreodată: Încă 4 ani irosiți pentru Iași și pentru Moldova care au adus doar sărăcie, degradare, depopulare!

De 30 de ani Iașul și zona Moldovei este ținută în beznă de către PSD, dar acest lucru nu s-ar fi putut întâmpla fără largul “concurs” și complicitatea decidenților politici locali, căci mulți politicieni din regiune s-au visat voievozi, baroni, lorzi și veșnic au fost preocupați de interese meschine și au neglijat interesul public.

Iașul a fost prea mult fragmentat de orgolii politice și interese meschine!

Vrem să recuperăm decalajul Moldovei faţă de celelalte regiuni mai dezvoltate, decalaj care s-a acutizat în ultimii ani.

  

Am fost izolați, am pierdut finanțări și investiții la nivel local și regional din cauza animozităților și aspirațiilor politice ale unor politicieni care nu au ieșit niciodată din logica de campanie.

Aş vrea ca Iaşiul, care va fi primul judeţ din ţară cu un milion de locuitori, să aibă proiecte în derulare sau finalizate, o zonă metropolitană dezvoltată, cu o reţea de infrastructură şi servicii publice aşa cum merită, şi un judeţ Iaşi în care să avem toate drumurile asfaltate, să avem apă şi canalizare în fiecare comunitate din judeţ, parcuri industriale şi firme care să genereze locuri de muncă din comunităţile locale.

Pe 27 Septembrie avem o șansă istorică: cu un Președinte liberal, cu un Guvern PNL, cu voci puternice în executiv și în administrația locală putem repara nedreptățile guvernărilor trecute și schimba în bine fața Iașului și a Moldovei.

Pe 27 Septembrie vă aștept la vot, vă invit să votați candidații Partidului Național Liberal pentru functia de primar, candidații de pe listele de consilieri locali și județeni și Costel Alexe la Președinția Consiliului Județean Iași!

Vin la Consiliul Județean Iași pentru că eu cred că Se Poate face administrație publică în folosul cetățeanului, pentru a debloca marile proiecte ale Iașului și a da splendoare acestui județ care nu a reușit să își atingă imensul potențial economic, turistic, medical, universitar, administrativ.

E Timpul Pentru Dezvoltare!”, a declarat Costel Alexe, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor și candidatul PNL Iași la Președinția Consiliului Județean Iași.

Related posts

Neamț | Bărbat găsit carbonizat în Bălțătești

Redacția

Decizie a instanţei: la ziua copilului trebuie să participe ambii părinţi divorţaţi

Redacția

Domeniile de activitate care ar trebui să funcționeze bine pe timpul recesiunii

Redacția
Încarcă...