RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

E oficial: Primăria a închiriat un grajd la Stolniceni Prăjescu unde va duce câinii comunitari

Câinii comunitari care vor fi strânși de pe străzile municipiului Pașcani vor fi transportați la Stolniceni Prăjescu. Viceprimarul Vasile Axinte a anunțat astăzi că municipalitatea a încheiat un contract cu AgroCom Strunga, prin care a închiriat un grajd deținut de această societate în comuna de lângă Pașcani.

 

Aici ar urma să ajungă toate patrupedele ce vor fi strânse de pe străzile municipiului, pe o perioadă nedeterminată.

  

 Lucrările la amenajarea acestui padoc vor începe imediat după sărbătorile Pascale.”Tot ceea ce poate fi folosit de la vechiul padoc va merge în noua locație. Ne-am înțeles cu proprietarul și autoritățile din localitate, nu va fi nici o problemă. Cu resurse financiare minime vom amenaja corespunzător noul padoc, pentru a rezolva odată pentru totdeauna problema. Capacitatea acestuia va fi de 200 de câini”, ne-a declarat Vasile Axinte, viceprimarul municipiului Pașcani.

 Chiar și în aceste condiții viceprimarul a recunoscut că lucrările de amenajare se vor ridica la aproximativ 100 mii lei. În ceea ce privește chiria pe care Primăria o va achita proprietarului grajdului, aceasta este de 800 lei lunar. 

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Programul de lucru pentru depunerea cererilor în cadrul Programului Rabla Local!  

Marius Parteni

1 decembrie la Pașcani – cum au petrecut pășcănenii

Redacția

Comercianții ambulanți pun presiune pe consilieri. Vor liber la vânzarea florilor și mărțișoarelor pe zona centrală

Teona Gherasim
Încarcă...