NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
EvenimentLocal

E necesar un cinematograf la Pașcani! Ieri au fost prezenți la film mai mulți spectatori, decât locurile din sală!

Necesitatea funcționării regulate a unui cinematograf la Pașcani a fost dovedită ieri. Proiecția gratuită a filmului „Pinocchio” a adunat în sala de spectacole a Casei de Cultură „Mihail Sadoveanu” mai mulți pășcăneni decât locurile de care dispunea locația. Filmul a început ieri la ora 11.00, însă deși locurile în sală au fost suplimentate cu scaune aduse din alte săli mulți dintre pășcăneni nu au prins locuri și au trebuit să facă cale întoarsă.

Acest fapt a fost consemnat și pe pagina de Facebook a municipalității care a anunțat cu această ocazie titlul filmului ce va fi difuzat duminica viitoare de la ora 11.00.

Advertisements

„Sala mare a Casei de Cultură s-a dovedit neîncăpătoare astăzi, la difuzarea filmului Pinocchio. Vă mulțumim și vă așteptăm duminica viitoare, 27 noiembrie, tot la ora 11:00, să vizionați filmul Aladdin,” se arată în postarea făcuta pe pagnia de Facebook a Primăriei Municipiului Pașcani.

O soluție pe care o iau în calcul organizatorii este aceea ca duminica să fie organizate două proiecții de film, una după alta, în cazul în care numărul doritorilor va fi la fel de mare. Mai mult, se caută și o soluție ca proiecțiile gratuite de film să continuie în perioada următoare prin amendarea contractului existent cu un act adițional de prelungire sau printr-o achiziție nouă.

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Primarul Dumitru Pantazi a împărțit flori doamnelor și domnișoarelor cu ocazia Zilei Internaționale a femeii!

Răzvan Grecu

Câștigătorii competiției de pescuit organizate de Asociația „Făclia” din Pașcani (Foto)

Marius Parteni

8 martie, ziua internaţională a femeii

Redacția
Încarcă...