NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

După 20 de ani! Administrația Pantazi lasă îngropat în documente proiectul noului cimitir

Proiectul tehnic după care ar trebui realizat cimitirul din cartierul “Fântânele” va fi supus unei verificări. Anunțul în acest sens a fost postat pe pagina de facebook a instituției. 

Vorbim de verificarea documentației de către o firmă specializată, după ce timp de două decenii proiectul a fost tratat la diverse. Anunțul pompos de pe pagina de facebook sună așa:“Încă un pas făcut în vederea realizării noului cimitir în Municipiul Pașcani. În acest sens a fost transmis către administrația publică Proiectul tehnic de execuție a lucărilor de construcție și detalii de execuție privind amenajarea noului cimitir. Următorul pas care trebuie făcut este acela de a verifica, printr-o firmă specializată, proiectul tehnic”, se arată în comunicat.

Râmăne de văzut în ce măsură administrația condusă de noul primar, Marius Pintilie va reuși să demareze și acest obiectiv de maximă importanță pentru comunitate.

Noul cimitir va fi amenajat pe strada Dragoş Vodă, în spatele școlii ”Ion Creangă”.  Proiectul tehnic este prevăzut cu o capelă, turn clopotniţă, spaţii administrative, 43 locuri de parcare, 936 locuri de veci, spaţii verzi, trotuare și alei pietonale.

Suprafața unde va fi amenajat noul cimitir este aprobată de 20 de ani de Consiliul Local.

Advertisements

Related posts

Metodologia convențiilor individuale pusă pe ordinea de zi în mod ilegal. Nicio propunere a cetățenilor sau aleșilor nu a fost luată în seamă de primar!

Răzvan Grecu

Noul consilier din legislativul păşcănean, Cosmin Ungureanu a depus astăzi jurământul

Ema Roman

Uite oborul, nu e oborul! Primăria se face că nu ştie cine cultivă porumb pe terenul destinat oborului

Marius Parteni
Încarcă...