NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

După 20 de ani! Administrația Pantazi lasă îngropat în documente proiectul noului cimitir

Proiectul tehnic după care ar trebui realizat cimitirul din cartierul „Fântânele” va fi supus unei verificări. Anunțul în acest sens a fost postat pe pagina de facebook a instituției. 

Vorbim de verificarea documentației de către o firmă specializată, după ce timp de două decenii proiectul a fost tratat la diverse. Anunțul pompos de pe pagina de facebook sună așa:„Încă un pas făcut în vederea realizării noului cimitir în Municipiul Pașcani. În acest sens a fost transmis către administrația publică Proiectul tehnic de execuție a lucărilor de construcție și detalii de execuție privind amenajarea noului cimitir. Următorul pas care trebuie făcut este acela de a verifica, printr-o firmă specializată, proiectul tehnic”, se arată în comunicat.

Râmăne de văzut în ce măsură administrația condusă de noul primar, Marius Pintilie va reuși să demareze și acest obiectiv de maximă importanță pentru comunitate.

Noul cimitir va fi amenajat pe strada Dragoş Vodă, în spatele școlii ”Ion Creangă”.  Proiectul tehnic este prevăzut cu o capelă, turn clopotniţă, spaţii administrative, 43 locuri de parcare, 936 locuri de veci, spaţii verzi, trotuare și alei pietonale.

  

Suprafața unde va fi amenajat noul cimitir este aprobată de 20 de ani de Consiliul Local.

Advertisements

Related posts

Șefii Primăriei mint aleșii și pășcănenii: Aviz ANAP pentru finalizarea investiției pe Nicolae Iorga!

Marius Parteni

În sfârşit! Se amenajează trotuarele pe strada Nicolae Iorga! Săptămâna viitoare va fi turnat asfaltul

Ema Roman

Marcajele rutiere trebuie refăcute. Reprezentanții Primăriei habar nu au cine le-a executat!

Marius Parteni
Încarcă...