NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Drifturi pe străzile din Pașcani și parcările supermarketurilor! Autoritățile nu intervin!

Proprietarii unor vehicule și autovechicule din municipiul Pașcani, par să nu țină cont de importanța respectării normelor de conviețuire socială. Periodic, aceștia pot fi văzuți pe străzi, turând motoarele ori călcând accelerația, fără să fie opriți de cineva.

Parcarea supermarketului Kaufland, poligonul auto de la stadion sau zona centrală a municipiului este frecvent folosită de cei care se întrec în curse ilegale sau turează la maxim motoarele.

Situația a fost adusă la cunoștință șefilor Poliției Pașcani, dar se pare că orice intervenție a polițiștilor se face greu. Nu de puține ori pe rețelele de socializare putem vedea comentarii ale unor pășcăneni, cu privire la pericolul la care sunt expuși.

Advertisements

Marea problemă, legată de numărul polițiștilor, este faptul că din schema de personal nu sunt polițiști care să fie scoși la stradă. În multe situații există o singură patrulă la ordine publică pe municipiu, o alta pe raza de competență a Secției 6 Rurală și Biroul Rutier.

Advertisements
  

Lipsa de personal, precum și modul de intervenție va fi adus la cunoștința instituțiilor abilitate, după ședinaț Comisiei Tehnice de Organizare a Circulației Rutiere, care va avea loc vineri, 17 septembrie.    

Advertisements
Advertisements

Related posts

Viceprimarul Vasile Axinte:“Teodor Haucă nu este cuscrul meu“

Marius Parteni

7 vagoane ale unui tren au deraiat. Circulaţia feroviară, întreruptă pe ruta Paşcani-Iaşi pentru mai multe zile!!!

Redacția

Jucători de barbut amendați de polițiștii locali pășcăneni

Oana Cordoneanu
Încarcă...