NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Drifturi pe străzile din Pașcani și parcările supermarketurilor! Autoritățile nu intervin!

Proprietarii unor vehicule și autovechicule din municipiul Pașcani, par să nu țină cont de importanța respectării normelor de conviețuire socială. Periodic, aceștia pot fi văzuți pe străzi, turând motoarele ori călcând accelerația, fără să fie opriți de cineva.

Parcarea supermarketului Kaufland, poligonul auto de la stadion sau zona centrală a municipiului este frecvent folosită de cei care se întrec în curse ilegale sau turează la maxim motoarele.

Situația a fost adusă la cunoștință șefilor Poliției Pașcani, dar se pare că orice intervenție a polițiștilor se face greu. Nu de puține ori pe rețelele de socializare putem vedea comentarii ale unor pășcăneni, cu privire la pericolul la care sunt expuși.

Marea problemă, legată de numărul polițiștilor, este faptul că din schema de personal nu sunt polițiști care să fie scoși la stradă. În multe situații există o singură patrulă la ordine publică pe municipiu, o alta pe raza de competență a Secției 6 Rurală și Biroul Rutier.

  

Lipsa de personal, precum și modul de intervenție va fi adus la cunoștința instituțiilor abilitate, după ședinaț Comisiei Tehnice de Organizare a Circulației Rutiere, care va avea loc vineri, 17 septembrie.    

Advertisements

Related posts

Grenadă defensivă găsită pe un teren din Moțca

Redacția

Un membru al clanului Corduneanu scapă de pușcărie! Culmea: a fost arestat din greșeală!

Redacția

Şoferii care nu îşi vor plăti amenzile de circulaţie vor rămâne fără permis

Redacția
Încarcă...